Schrijfronde 2: 15-3

Het is heel spannend, meedoen aan De Schrijfmarathon van EWA.
De concurrentie is voelbaar. Ook de tweede opdracht bleek een behoorlijke uitdaging. Hoe zeg je heel veel in zo weinig woorden?

Ik koos voor de pick-upline van Mahootsukai, met name omdat uitdagingen en hoogtepunten graag in het woordenboekje van Liza staan.

 

De opdracht luidde:
Gebruik een pick-up line vanuit ronde 1 en schrijf een korte erotische scéne die daarop volgt. Jij moet een pickup line van één van de andere deelnemers gebruiken, dus niet die van jezelf.
Max lengte van de erotische scéne: 250 woorden (excl. de pickup line).
Na heel veel schrappen en lerende hoe je snel tot de kern van de zaak kunt komen met weinig doch veelbetekenende woorden, was dit mijn inzending:

 

Het hoogtepunt

"Ik wilde je eerst vragen om met me mee te gaan naar de top van de Kilimanjaro, maar weet je dat een hoogtepunt dichter bij huis nog veel mooier kan zijn?"

Hij keek me daarbij indringend aan, ik bloosde ervan.

"Hoe bedoel je? Ik ben hier alleen om de Kilimanjaro-reis te boeken die jullie voorstelden", sputterde ik voor de vorm, om niet té gretig te lijken.

"Ja, ik begrijp dat het je plan is. Als gids breng ik jou ook graag naar een ander hoogtepunt schoonheid, dat is wat ik zeg", zei het verrukkelijke heerschap, leunend over de balie.

Ik had de reisorganisatie gevraagd een avontuurlijke vakantie voor me te vinden, liefst met fysieke uitdagingen. Ze werken met ervaren gidsen, waarvan hij er één was. Met zijn verweerde gezicht en afgetrainde robuuste lijf was hij onweerstaanbaar.

"Oh? En welk hoogtepunt kun je mij aanbevelen?" vroeg ik, nu schalks over de toonbank kijkend. Ik liet mijn ogen over de bult in zijn jeans glijden. Hij kwam direct achter de balie vandaan en drukte me tegen de muur.
Terwijl zijn hand onder mijn jurk verdween, zei hij schor in mijn oor:

"Je mag mij wel beklimmen lekkertje, maar we gaan eerst aan de slag met jouw hoogtepunt. Als je eerst wil oefenen natuurlijk." 

Hij kneedde stevig mijn billen, gleed in mijn slipje en vond al snel het centrum van genot. Ik tilde een been hoog op en sloeg het om hem heen als antwoord. Het eerste hoogtepunt, zo dichtbij huis, bleek inderdaad heel mooi! Gelukkig hadden we maanden de tijd om verder te oefenen, voor we vertrokken naar de hete Afrikaanse vlakten. Na de zinderende hoogtepunten die volgden, was de Kilimanjaro een peuleschil.

Met deze inzending stemden jullie mij op de 3e plaats van 28 inzendingen, een resultaat waar mijn dag niet meer stuk van kan! Veel dank daarvoor!

Ook nu is de volgende opdracht weer binnen en ik kan verklappen: de heat is on! 11 april inleveren, oink, een hele klus die prettig op mij ligt te wachten!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0