Cumpilatie

Als enthousiaste fan van het mannelijk orgasme ben ik gek op mooie filmpjes van het moment suprême. Natuurlijk zijn er daarbij voorkeuren. Met name over bepaalde lichaamsdelen, en dan spreek ik over betamelijke billen, buiken, borsten, halzen, rug….uuuuhm, oké, overal dus zo’n beetje. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, je vind ‘t lekker of niet, je vindt ‘t geil om te zien of niet en je ondergaat ‘t met plezier of niet. Ik behoor nu eenmaal tot de categorie die het lekker en geil vindt en met plezier ondergaat en dat is, vrees ik, chronisch en ongeneeslijk.

 

Het ene filmpje is het andere niet. Er zijn er bij die zelfs ik niet smakelijk vind. Waar dat dan aan ligt, is lastig te duiden. Het heerschap staat me niet aan. De dame is me niet betamelijk genoeg. Het ging te snel of er zat geen vaart achter, het komsel was te dik, te dun, te veel, te weinig…van die dingen. Maar meestal zit ik met rode wangen mee te genieten van wat er op het laptopscherm plaatsvindt.

Lustgenoot verrast me zo nu en dan met een leuke compilatie van allerhande invalshoeken. Van kousenvoeten tot aan brillenglazen, borsten, billen, buiken en alles wat er tussen zit. Dat is natuurlijk heel lief van hem en waardeer ik bijzonder ten zeerste.

Ook verrast Lustgenoot mij in het spel der spelen: welke plek is uitverkoren? Ik hou het goed in de gaten, want we willen vooral niets missen als het supra moment nadert. En het is natuurlijk helemaal fantastisch als het op een favoriete plek wordt gedoneerd terwijl ik zelf op het randje van de vulkaan loop.

Een prachtig crescendo van natuurkrachten!

 

Zoals u wellicht weet reis ik nogal veel met de Katrienmobiel naar Werk en Retour. Aangezien de file zo’n beetje tot de vaste routine behoort, op dezelfde knelpunten, heb ik voldoende tijd om tussen de ene en de andere drukte mijn gedachten te laten rommelen. Zo heb ik al file-lerend menig blogje geschreven in het hoofd, om direct bij thuiskomst dit uit te storten op het toetsenbord. Zo ook gisteren. Na een meer dan bekoorlijk intermezzo en een verrukkelijke finale met de betreffende Lustgenoot enkele dagen eerder, dreven de overpein-zingen van de week terug naar Het Moment, al achterlichten starend vanuit de Katrienmobiel. Hoewel ik niet bepaald een staat van dienst heb als het om lange gezonde relaties gaat, zijn Lustgenoot en Liza al behoorlijke tijd aan elkaar gewaagd in een formule die blijkt te werken.

 

Tot die conclusie kwam ik, met enige verbazing, nadat ik een eigen compilatie in het hoofd afdraaide van de “The Very Best Of”. De compilatie was heel persoonlijk en werd steeds langer, want van Het Moment van enkele dagen geleden, belande ik in andere momenten van toen-en-weet-je-dat-nogs. Ik laaf mij letterlijk aan deze bron, deze springfontein, des levens.  Ik verbaasde mij dat ik klaarblijkelijk De Momenten zo precies in het geheugen opgeslagen heb zitten. Dat scheen mij ineens heel apart toe. Of zijn meer fans zoals ik daarmee behept? 

 

Hadden we alles maar gefilmd, het zou zeker een best-seller worden op Pornhub. Zouden mijn mede-file-rijders dat nu zien aan mij, als ze langszij rijden? Als ik met een glazige blik, een halve glimlach om de lippen en met rode wangen van de toegeslagen opwinding voortsukkel op de snelweg? 

 

Enfin, het is bijzonder aangenaam mijn eigen compilatie, of beter gezegd: cumpilatie, in mijn hoofdbioscoop te kunnen afdraaien. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0