Fantasietjes

Heb jij wel eens fantasietjes? Ik wel. Heel vaak zelfs. Dagdromerijen vallen daar wat mij betreft ook onder. Ik heb ze op de raarste momenten en over de meest vreemde onderwerpen. Meestal getriggerd door iets dat ik hoor, lees of zie. Binnenpretjes, visualisaties en zelfs met geluid erbij. Ze sluipen stiekem mijn hoofd binnen en draaien een filmpje af op mijn netvlies. Dat kan heel aangenaam zijn, vooral omdat ik dat heimelijke leuk vind.


Niemand die ziet wat ik zit te fantaseren. Wellicht kijk ik wat glazig of heb ik juist een niet te herleiden glimlach om mijn mond hangen. Het is dan maar raden voor de omgeving wat er door mijn brein heen fietst. Mocht men zich dat überhaupt af vragen natuurlijk, want dat is in zichzelf maar de vraag.

Fantasietjes in de erotische sferen zijn, uiteraard- u had waarschijnlijk niet anders verwacht- mijn favoriet. Hoewel niet altijd opwindend, want het overkomt mij ook wel eens dat ik de meneer achter de kassa van het tankstation ineens voor me zie met zijn overall half uit in een compromitterende houding. Of zo iets baldadigs en volstrekt doelloos.

En soms gaat het ineens over onschuldige deernes, die worden verleid door brute piraten. Over bosnimfen die zich transformeren in nymfomanen. Of over een Lustige Liza die verleid of verleid wordt door iemand uit het werkelijke leven. Oei!


Ik fantaseer uiteraard vaak en met genoegen over lustige situaties: met een aantrekkelijk menspersoon, mijn Lustgenoot of een argeloze voorbijganger die er appetijtelijk uitziet. Ik weet niet zeker of de mijmeringen en beelden van werkelijke gebeurtenissen die met regelmaat langs mijn geestesoog trekken, ook onder fantasietjes vallen. Lustgenoot die over mij heen spuit, een verrukkelijke handjob, een ingenomen positie die goed is bevallen of een ejaculerend orgasme. Terwijl deze mijmeringen passeren, hoor ik het weer, zie ik het voor me, ruik ik het en voel ik het diep in mijn onderbuik. Een waar genoegen als ik in een oersaaie vergadering zit of me te pletter verveel in de file.

Als het stil wordt in huize Daen en de wereld buiten mijn glazen schuifpui heel donker is, zit ik graag achter de laptop voort te tikken. Alle verhaaltjes die ik schrijf ontspruiten vanuit de fantasietjes die ik overdag had. Een eindeloze bron aan beelden, fragmenten en ideeën die ik op die manier aan een stuk rijg. Zeker als ik wat angeheitert ben, en dat ben ik bijzonder frequent, vormen die fantasietjes een heerlijke wellustige film in mijn brein. Ik schrijf ze bijna altijd op, zo in de rust van de nacht. En later brei ik daar weer verhaaltjes van. Momenteel ben ik volledig in de ban van Liam en Hélène, die mooie avonturen aangaan met Sophie. In de avonden word ik geil van de dingen die mijn fantasie hen laat doen. Het is zelfs moeilijk kiezen geworden welke heerlijkheden ik wel en welke ik niet opneem in het vervolgverhaal, de contactadvertentie 3. Het is enig de fantasietjes te delen met Lustgenoot, die altijd weer nieuwe en onverwachte elementen weet in te brengen en zo mij op afstand geil weet te maken.


Ook tijdens de lustige daden, gaan die fantasietjes door. Vroeger, toen ik nog dacht dat zo iets niet hoorde, hield ik dat voor me en sloot letterlijk de ogen. Tegenwoordig, nu ik TG veel beter weet, breng ik de fantasietjes mee naar het spel. Lustgenoot is er uitermate bedreven in verhaaltjes in mijn oor te fluisteren terwijl hij van allerlei met mij doet. Uitermate lustverhogend beste lezers. Tip: je kunt ook verhaaltjes voorlezen aan elkaar. Uit de Lustkronieken bijvoorbeeld.


Vandaag had ik een fotoshoot. Ik mocht in vlammende lingerie en mijn HeleHogeHakken met mijn kont richting fotograaf voorover buigen. Het was zeker geen comfortabele positie, met gestrekte benen het hele bovenlichaam naar voren buigen, de billen naar achteren duwen en de rug hol maken. Dat gaat zo wel even, maar na een poosje kreeg ik toch wel kramp. De, overigens zeer aangename, fotograaf was nog niet klaar, de camera klikte en ik kreeg aanwijzing hier en daar om de voet zus of zo te doen. Eg vond ik dat niet. Ik had mijn ogen dicht en zag voor me wat hij zag. Stel dat hij zijn hand zou uitsteken en mijn billen zou strelen? Heel onschuldig, die gedachte, maar toen de tijd vorderde en de kramp wat nijpender werd, werden de beelden intenser. Stel dat ìk ineens mijn gehandschoende hand over mijn billen liet glijden, over de kousen en aan de binnenkant van de dijen naar boven, naar het Hart van de Spelen? Wat zou hij dan doen? Zou hij gewoon doorklikken met de camera, als een veilige buffer tussen ons in? Of zou hij…Nu ja, zover is het dus niet gekomen Het was maar een lief fantasietje. En nu vanavond ontspint zich daarmee een warm verhaal. Waarin Liam en Hélène een fotoshoot houden met Sophie. Of beter gezegd: Liam fotografeert Sophie, en Hélène wil dan...ach, dat ga ik nog niet verkappen. Ik ga het eerst lekker zelf opschrijven, ergens dit weekend. En de opgewonden momenten benutten om tot een heerlijk hoogtepunt te geraken. Leuk, zelf filmpjes maken. En iedereen kan het zomaar doen. Anywhere, anytime.

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0