Pierced

Laatst vroeg een lieve lezer mij, wat ik van piercings vond. Een pubic piercing, wel te verstaan. Ik las in de snelheid "public" en dacht dat het om gezichtsversiering ging. Maar daar sloeg ik heel onnozel de plank mis. Het ging om een piercing bij de edele delen. Nu weet ik van verschillende leuke en zeer aantrekkelijke mensen om mij heen, dat zij een piercing hebben. En ooit had ik een vriendje met een tongpiercing. Wat op zich aangename momenten opleverde bij het beffen, om het maar plat te zeggen, maar verder vond ik het best eng om te zien.


Ook in het gezicht, kan ik mijn ogen er niet van af houden. Niet omdat ik het zo mooi vind, eerlijk gezegd vind ik het griezelig. Een wenkbrauw gaat dan nog wel en een gaatje in de neus, mwah, niet mooi maar meestal kan ik het nog verdragen. Het engste vind ik een piercing onder de mond. Of tussen de neus en de lippen. Telkens als ik er naar kijk, krijg ik een stiekem visioen van nare ontstekingen, eten dat naar buiten valt of anderszinse onwaarschijnlijkheden. Ook niet mijn favoriet zijn van die open ringen in de oorlel. Dan bedoel ik niet een gewoon ringetje dat eraan hangt, nee, zo één die echt een groot gat maakt in de lel. Waar je dan doorheen kan kijken of waar een soort knoop in wordt gezet. En hoogste engheidsfactor is voor mij nog wel het aanbrengen van metalen objecten onder de huid. Zodat je knobbels krijgt. Ik ben natuurlijk helemaal fout bezig met deze griezelementen. Want ik draag zelf ook oorbellen, en in 1 oor heb ik zelfs 3 (beschaafde) gaatjes, en dat zijn tenslotte ook piercings. Ik neem alle schuld op mij: ik ben squimish als het op piercings aankomt.


Hoe zit dat dan met andere versiersels op het lichaam? Ik houd wel van wat opschmuck, maar ga toch zoveel mogelijk au naturel. Tijd voor wat onderzoek. Ik stuurde een mail naar een vriendin, die mij ooit toevertrouwde een ringetje in haar clitoris te dragen. Met de vraag, of ik het de volgende keer zou mogen zien. Dat mocht. Ik kreeg zelfs per omgaande een foto retour. Ik ben zeer zeker niet preuts en ook niet afkerig van de dames. Toch is het wel wat als je een open-en-bloot foto van de kut van een goede vriendin over de mail krijgt. Allez, het was absoluut een mooie kut en in het midden prijkte het ringetje in de clitoris. Ik moet zeggen: ik vond het niet onaardig. Ik kreeg wel ter plekke een huivermoment toen ik las, dat het best zeer had gedaan toen het werd gezet. En dat het zelfs even ontstoken is geweest. Maar dat ze het er nu in en uit kan halen en dat er dan gewoon een gaatje zichtbaar is, net zoals bij een oorbel. Heel beschaafd allemaal. Voor haar was het niet alleen cosmetisch plezier, het werkte ook lustverhogend door de wrijving en door er zacht aan te trekken. Daar gaat het tenslotte om in het leven. Prettig, van die vriendinnen die gewoon zeggen zoals het is.

Ik herinnerde mij nu, dat ik ooit een verhaal heb gelezen over een dame die in opdracht van haar meester in beide schaamlippen (vreemd woord nu ik dit opschrijf, niets om over te schamen hoor) een grote ring had. Met door de ring heen een kettinkje. En daaraan weer een gewichtje. Brrrr, daar kreeg ik echt kippenvel van, en niet in positieve zin. Ik zag direct voor me, hoe de lippen werden uitgerekt. En zij het gewicht tussen de benen moest torsen.
Ook zag ik eens een dame, in t echt!, die op haar rug allerlei ringen had laten zetten. En daar linten doorheen had geregen als ware zij een levend korset. Best mooi en zeker apart, maar de gedachte bezorgde mij absolute rillingen. Nee, dat doet het niet voor mij. Maar ik gun iedereen zijn en haar plezier, en ben er dan ook zeker niet op tegen.

Op internet kwam ik natuurlijk talloze extreme beelden tegen van dames en heren met piercings all over the body, tepels, navels, schouders, de aanzet van de penis, in de eikel, door de voorhuid heen…In alle soorten en maten, ook hele staven staal. Ik heb hier een hele wereld gemist waarde lezers, en een nieuw universum opende zich. Al met al: smaken verschillen en ik heb al vaker gezegd dat ik dat een goed plan vind, dat verschillen. Ik draag met vermoedelijke lafheid mijn deugdelijke oorbellen (soms wel eens grote, jaja, living on the edge here) en griezel lekker verder over alle andere piercings.


Er is denk ik maar één criterium hier: als het voor jou lustverhogend werkt, lieve lezer die het mij vroeg, zou ik het gewoon doen. En stiekem ben ik zelf toch een beetje nieuwsgierig hoe zo’n (kleine) clitoris-piercing nu voelt.


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Je trouwe fan (vrijdag, 13 februari 2015 19:00)

    Dankje voor het mooi te verwoorden Liza

    Xxx

    Marco