Mannelijke Ejaculatie

Mijn stukje over vrouwelijke ejaculatie is een van mijn meest gelezen blogs. Het onderwerp spreekt duidelijk aan. Mij ook trouwens.

 

Omdat ik boven alles voor gelijkwaardigheid ben, ligt een blog over de mannelijke ejaculatie natuurlijk in het logische vervolg. Laat ik voorop stellen dat ik geen man ben en daarom niet uit eigen gevoelservaring kan spreken. Ik ben evenwel een groot bewonderaarster, of fan, of hoe zeg je dat, van de mannelijke ejaculatie als toeschouwster, ontvangster of teweegbrengster. Lustgenoot weet ondertussen hoe enthousiast ik ben bij het aanschouwen of ontvangen van de wonderlijke gebeurtenis. En maakt het iedere keer weer spannend, waar het witte goud terecht mag komen. Bij de eerste aanwijzingen dat de ejaculatie aanstaande is, let ik uiterst goed op. Ik wil er niets van missen. 


Ik begrijp dan ook niets van dames die het maar een ongemakkelijke of zelfs vieze bedoening vinden. Waaaaaat? Echt waar, ik hoor het zo af en toe. En ik vind het ook onvoorstelbaar dat het vrouwelijke event (en de vrouwenlichamen) zo uitvoerig en overal bezongen wordt (en terecht overigens), maar dat de mannelijke zinnenstrelers onder ons hierbij behoorlijk aan het kortste eind trekken. Figuurlijk dan. Volkomen onterecht. Het mannelijk lid is bijzonder zinnenprikkelend. En de mannelijke ejaculatie die het voortbrengt, uitermate fantastique. 


In een gesprek van een aantal dagen geleden met een van mijn leuke vriendinnen, bevestigde vriendin in kwestie dat ik niet de enige zot ben de zo verzot is op het mannelijk lid in het algemeen en de ejaculatie in het bijzonder. Van mijn Lustgenoot had ik een bekoorlijke compilatie ontvangen van ejaculerende highlights uit een scala aan lustige filmpjes. Voedingsbodem voor een gezellig onderonsje met mijzelve. Ik vertelde haar van het heuglijke cadeau en ook welk “shot” ik dan het mooiste vond. Ontvangen op wangen, borsten en/of billen zijn geloof ik wel de favoriet voor Liza Daen. En er dan, onweerstaanbaar voor mij, met mijn vingers doorheen gaan. En dan mijn vingers af te likken. Ohlala, zei mijn vriendin, dat klinkt goed. En gooide er een schepje bovenop door te vertellen dat zij zelfs een speciaal kek brilletje heeft dat zij dan opdoet. Vervolgens haar echte echtgenoot verleidt over de brillenglazen heen te spuiten. Hij schijnt goed te kunnen richten, zelfs op het moment suprême. Zo zeg. Dan ga je toch anders naar die echtgenoot kijken. 

 

In het compilatiefilmpje spelen natuurlijk heren die nogal, zeg maar, beroepsmatig geoefend zijn in het bekoorlijk ejaculeren. Soms ongelooflijk krachtige stralen in enorme hoeveelheden flitsen aan het venster van mijn laptop voorbij. Erg leuk, maar nogal van het rijk der fantasieën. Gelukkig maak ik prachtige praktijk situaties mee met Lustgenoot, die ik nog véél leuker vind. 


Onlangs was ik de gelukkige ontvangster over mijn corselet heen. Het was aan de voorkant, dus ik zat er, letterlijk, met mijn neus bovenop. Het is niet alleen het toezien hoe de fontein ontspringt. Het is het hele pakket wat het zo mooi, bijzonder en geil maakt. De ademhaling. Het gezicht dat vertrekt. De aderen in de nek en de aderen op het lid die zich aanzetten en kloppen. Het samentrekken van de ballen. De kracht van het spuiten. De idee, dat Lustgenoot door/met mijn toedoen zoveel plezier heeft. De warmte, de zachtheid, de geur…aaaarrggh, de verrukkelijke beelden neem ik mee in de weken dat ik Lustgenoot niet zie. 

 

Ik vind het een curieus verschijnsel, dat ejaculeren. Behalve dat ik het bijzonder geil vind, roept het ook vragen van geheel praktische en nieuwsgierige aard op. Van die dingen die wij dames gewoonweg niet weten. Ik kan het natuurlijk gewoon vragen, maar ik raak meestal niet door de eerste vraag vanwege de afleiding en de daad bij het woord gevoegd. 

Is het zo, dat hoe langer een man niet klaarkomt, de hoeveelheid sperma groter is? Of ‘droogt’ het dan juist op? En maakt het iets uit, dat wachten, voor de gevoelsintensiteit van het orgasme? En, nu we toch bezig zijn, proeft iedere man zijn eigen zaad wel eens? En vinden jullie dat dan net zo opwindend als ondergetekende? En weten jullie dan ook, dat de smaak van het sperma goed is te beïnvloeden door gezonde voeding, zoals fruit (dan wordt het zoeter)?

 

Als laatste wil ik opmerken dat de voedingswaarde van het mannelijk zaad prima in orde schijnt te zijn. Lucky me, want ik let op mijn gezondheid en lijn beste lezers. Google leert ons het volgende:
De voedingswaarde van sperma wordt vaak vergeleken met die van rauw eiwit. Beide bestaan voor zo'n negentig procent uit water en tien procent uit hoogwaardige voedingsstoffen, zoals proteïnes, fructose, koolhydraten en mineralen (vooral zink). Sperma is voedzaam en licht verteerbaar. 95% van de proteïnen in sperma zijn de makkelijkst verteerbare in de hele natuur. Het doorslikken van sperma kan dus helemaal geen kwaad. Sperma bevat slechts 15 calorieën per ejaculatie.

De hoeveelheid zaad per lozing varieert van een halve tot twee theelepels. Het pH-gehalte van sperma is neutraal (goed voor de vagina) en bevat per theelepel circa vijf calorieën (goed voor de lijn). Over de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid sperma zijn de deskundigen het oneens. Het is daarom verstandig om naast 'mannensap' ook de nodige groentesappen in te nemen. 


Ik zeg, lang leve de zaadlozing! Het is een prachtigheid om je vingers bij af te likken.