De contactadvertentie 2

Hélène keek voor de derde keer uit het raam. Ze was bloednerveus, had geen idee wat ze moest verwachten.

 

 

Ondanks de instructies van Liam, kon ze zich niet goed voorstellen hoe ze het daadwerkelijk zou aanpakken. Stel dat ze Sophie niet leuk vond? Of erger nog, stel dat Sophie haar niet aantrekkelijk zou vinden? Door de telefoon had ze een rustige stem en was de eerste kennismaking heel prettig geweest. Maar wat zei dat nu eigenlijk?

Aan het einde van de straat zag ze ineens haar silhouet dichterbij komen. Ze had een lange jas aan, heur haar in een staartje. Door haar bril en het blonde haar wist ze direct dat het Sophie was. Ze liep wat onzeker en keek af en toe op de nummers van de huizen. Met haar vinger tegen het raam alsof ze haar gestalte al wilde aanraken, keek Hélène hoe het slanke lichaam steeds meer in haar blikveld kwam. “Daar is ze Liam”, fluisterde ze. De bel ging. Bijna buiten adem van nerveuze opwinding liep Hélène naar de deur. Voor ze opendeed keek ze even naar het kamerscherm, dat in de hoek van de kamer onder de trap stond. Ze had haar stoel erachter gezet, zodat een onwennige lege plek in de kamer was ontstaan. Liam zei niets, maar ze wist dat hij daar zat. In háár huis, in al zijn geduld. Alles was anders.  Hélène zuchtte diep, herpakte zichzelf door een zelfverzekerde glimlach op te zetten en deed de deur open.

 

Sophie keek bijna verschrikt op. Er lag een blos op haar wangen en haar groene ogen staken fel af tegen haar verder witte huid. “Dag Sophie, kom binnen, leuk je te ontmoeten”, zei Hélène alsof ze dit iedere week deed. Sophie stapte aarzelend de drempel over, knoopte haar jas open en gaf deze aan Hélène. “Ga maar binnen, dan hang ik je jas wel even op”, zei ze geruststellend. Sophie stond nog ontheemd en onzeker voor de witleren bank toen Hélène binnenkwam. Met haar vingers duwde ze haar bril tegen haar neus op. Ze was slank en oogde tenger, maar als je goed keek was ze stevig en compact gebouwd. Het was meer haar frêle onzekerheid dan haar lichamelijke vormen die haar tenger maakte. Hélène liep naar haar toe, kuste haar op haar wang en nodigde haar uit te gaan zitten. Ze zaten naast elkaar op de bank, recht tegenover het kamerscherm. 


Sophie zag er lief uit, onschuldig bijna. Hélène kon zien dat ze net zo nerveus was als zij, doordat ze telkens met haar wijsvinger haar bril haar neus opduwde. Ze was eenvoudig gekleed, een zwart rokje, een wit bloesje en daarover een donkergroen vestje. Het was echter goed zichtbaar dat ze onder deze zedige outfit een prachtig lichaam verstopte. Ze had fijne trekken en grote ogen die zich verscholen achter dat vreemde brilletje, dat volledig uit de toon viel bij haar introverte verschijning. Hélène vond haar ogenschijnlijke onschuld ontroerend. Ze dronken wat en intussen babbelden ze gespannen over en weer. Over de studie van Sophie, het werk van Hélène, wie Liam was. Hélène’s gedachten draaiden overuren: hoe zou ze beginnen?

Ze besloot er gewoon naar te vragen. Hélène schoof dichter naar haar toe, zich enorm bewust van de aantrekkingskracht die het meisje op haar uitoefende en de priemende blik van Liam achter het kamerscherm. 


Dus, lieve Sophie, je hebt wel eens wat geprobeerd met een vrouw?” Sophie bloosde licht en knikte. “En je vriendje vond dat niet zo leuk?” Sophie knikte weer en keek Hélène verontschuldigend aan. “Het is nooit iets méér geworden dan zoenen met haar. Ik ben nog tamelijk onervaren op dat vlak. Maar ik vind u ook heel aantrekkelijk”. Hélène zat nu zo dicht naast haar dat ze haar lichaamswarmte kon voelen. Zacht legde ze haar hand op haar knie. “Je moet weten dat ik al jaren fantaseer over een lief meisje als jij. Maar dat ik het ook nog nooit heb gedaan. Mijn…lustgenoot…heeft me aangemoedigd mijn dromen op te volgen”. “Uw…lustgenoot…is de man van de foto in de advertentie, Liam?” Hélène knikte. “Hij is bijzonder aantrekkelijk, vind je niet?” Sophie knikte weer en keek naar de hand van Hélène die zich tijdens het gesprek was gaan bewegen. De warme huid van Sophie brandde onder haar handpalm. Hélène wist niet zo goed wat ze zou zeggen, maar voelde zo’n prikkeling uitgaan van de zachtheid van Sophies’ huid dat ze niet langer aarzelde. Ze schoof haar hand steeds verder naar boven, al strelend en af en toe knijpend. “Vind je het fijn als ik je aanraak Sophie?” fluisterde Hélène. Ze zat nu echt tegen haar aan, had haar andere arm om de schouders van Sophie geslagen en boog zich verder naar haar toe. De geur van schoon en fris, ze snoof met haar neus in Sophie’s nek deze verrukkelijke geur op. Sophie gaf haar alle ruimte en draaide haar nek wat opzij. Hélène was niet meer te houden nu, ze werd overmand door verlangen dit meisje te bezitten. Ze kuste haar nek en beet zachtjes in het blanke zachte vlees. Haar hand ging onder haar rokje en streelde het kruisje van wat een kanten slipje moest zijn. Hélène had het gevoel dat ze haar eigen droom binnen zweefde. 

 

Ze ging rechtop zitten, keek Sophie diep in de ogen en knoopte haar vestje en bloesje open. Sophie hielp mee, al waren haar bewegingen niet zo soepel en bleef ze met haar wijsvinger af en toe haar bril omhoog doen. Ze had een kanten witte bh aan, gevuld met grotere borsten dan Hélène aanvankelijk had gedacht. Ze streelde met haar beide handen de cups. Het was niet genoeg: snel haalde ze haar borsten eruit en liet de cups haar borsten ondersteunen. Sophie’s tepels waren al stijf. Hélène kust eerst haar lippen, maakte haar open met haar tong. Terwijl de begerige handen van Hélène haar borsten kneedden en de tepels tussen haar vingers rolde, gaven ze zich over een heftig tongenspel. De zware adem van Sophie voedde Hélène’s lust. Ze zoog nu ook aan haar tepels, nam ze tussen haar tanden en liet Sophie ondertussen onderuit liggen op de bank. Ze schoof haar eigen lichaam tussen haar benen en schortte het rokje omhoog. Tussen de warme dijen van Sophie zag ze een wit kanten slipje, net voldoende om haar venusheuvel te bedekken. Ze ademde over het kruisje heen…de geur van Sophie’s opwinding werd Hélène teveel. 

 

Een wild spel volgde, waarbij Liam even volledig vergeten werd. Hélène trok ruw het slipje opzij en vergat alle subtiliteiten die ze eerder van plan was geweest. Van een zachte verleiding was nu geen sprake meer. Doelgericht, uitgehongerd en kreunend van verlangen duwde ze haar gezicht tussen de benen van Sophie en likte haar alsof het haar levensdoel was. Sophie reageerde overrompeld, slaakte een kreetje van verbazing en lag heel stil. Maar toen Hélène ook haar vingers naar binnen liet glijden, voelde ze hoe nat Sophie al was. “Een kleine slet met het uiterlijk van een maagd” constateerde Hélène met genoegen. Ze zoog aan haar klit, vingerde haar en likte met lange halen over de zachte roze lippen. “God, wat ben je heerlijk. Toe maar, beweeg maar mee”, moedigde Hélène haar aan. Sophie spreidde nu wijd haar benen, legde haar hand op het haar van Hélène en duwde haar bekken tegen Hélène’s gezicht. Het duurde niet lang voor Sophie schokkend en kermend werd overvallen door haar eigen orgasme.

Liam kuchte bijna onhoorbaar. Hélène realiseerde met een schok zich dat hij naar hen keek. Ze stond direct op, kleedde zich uit en ging op haar knieën voor de bank met haar kont naar hem toe zitten. Ze spreidde zelf haar benen en streelde zichzelf, ondertussen het lichaam van Sophie kussend en likkend. “Sophie, vond je dat lekker? Ik heb al je geil opgelikt. Wil je dat ik je neem, dat ik je neuk? Toe, laat me je neuken, ik zie hoe geil je bent”. Hélène sprak met zachte maar goed hoorbare stem, zo de aandacht trekkend van Liam. Sophie keek verbaasd. Hélène haalde haar strap-on onder de bank tevoorschijn en liet hem zien aan Sophie. “Die doe ik dan om en dan neem ik je. Zou je dat lekker vinden? Ik zal eerst zachtjes doen, tot je aan me bent gewend. Dan ga ik steeds sneller en harder en dieper en masseer ik je klitje en bijt ik in je tepels. Dat vindt je lekker hè Sophie, zeg het maar, je bent zo lekker geil en nat”.
Hélène praatte aan een stuk door, met een hijgerige stem, om Sophie voor te bereiden en af te leiden van het feit dat ze de strap-on al omgedaan had. Sophie was duidelijk opgewonden en keek haar met grote ogen aan. Hélène spreidde haar benen zo wijd ze kon en zelf uitermate opgegeild liet ze de grote vleeskleurige strap-on dildo in haar vochtige kutje verdwijnen. Ze had dit gevoel van kracht niet eerder ervaren, dacht aan Liam die naar haar keek. Zou hij ook zo geil zijn als zij? Zou hij zichzelf nu betasten? Zou hij trots op haar zijn? Terwijl ze eerst rustig in en uit een kermende Sophie bewoog en moest wennen aan haar eigen bewegingen, hoorde ze achter zich dat Liam opstond uit de stoel en het kamerscherm opzij schoof. 

 

Liam ging achter haar zitten, legde zijn handen om haar taille en bewoog zo mee met Hélène. Zijn aanraking voelde als een emotionele schok, zo dichtbij haar. Sophie lag ondertussen zichtbaar te genieten en ontpopte zich tot een wellustig diertje dat onder haar kronkelde. Hélène voelde zich even schuldig, dat Sophie nog niet wist dat Liam er nu ook was. Ze stopte even en boog zich over haar heen, zoende haar en streelde haar gezicht. “Je bent zo lief Sophie, vind je het fijn, vind je het lekker?” “Ohw ja, Hélène, niet stoppen, ik heb hier ook zo lang van gedroomd, het is zo fijn, niet stoppen, je doet het zo lekker” kreunde Sophie. “Liam is ook hier, hij gaat naar je kijken, hij gaat zien hoe ik je neuk en hoe je klaarkomt. Will je dat Sophie, dat je Liam laat zien hoe lekker je het vindt?” Sophie was al zo ver heen, dat ze amper opkeek. Ze bewoog haar bekken nu zelf ongeduldig over de strap-on heen. “Ja, ja, Liam ook”, was het enige dat ze zuchtte. Achter zich voelde Hélène de strakke stijfheid van Liam tegen haar billen aandrukken. Liam duwde zijn hele lichaam tegen haar aan en legde zijn gezicht in haar nek. Hij bewoog dwingend, zodat Hélène geen andere keus had dan met hem mee te bewegen. Liam neukte Sophie door het lichaam van Hélène heen. Hélène had nooit eerder zich zo verbonden gevoeld met een man als nu. Niet zijn opponent, maar een verlengstuk van hem. Ware partners in Lust. Het was net of al haar drempels opgelost waren, de wereld even ver weg. Ze was hier, in dit universum, dichterbij zichzelf, bij hem en bij haar, dan ze ooit eerder was geweest.


Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Je grote fan (dinsdag, 10 februari 2015 11:06)

  Damn wat een lekker geil verhaal

  Xxx Marco

 • #2

  dolcegusto63 (woensdag, 24 juni 2015 07:51)

  Lisa Dean, ik had je naam al gezien bij mijn vriendin Icek (Irma Klepper) ik wist niet dat jij ook zulke lekkere geile verhaaltjes schreef. Een genot om te lezen. Ik ben blij dat ik je website heb ontdekt. ik kom graag terug om meer te lezen.