De contactadvertentie

"Gezocht: sensuele en elegante vrouw met wie wij, koppel m/v, kunnen spelen en zelf met ons wil spelen . Reacties met foto worden altijd beantwoord".


Helene was er stil van, toen ze de mail van Liam vond in haar mailbox en had geen idee hoe ze hierop moest reageren. Een duizend vragen vlogen door haar hoofd, vragen zonder vorm en zonder antwoord. Waren Liam en zij een koppel? En waarom nog een dame erbij? Wat als hij die nieuwe dame leuker vond dan haar? Of wat als ze het niet prettig vond, met iemand erbij, of met een vrouw? En hoe...


Een nieuwe mail diende zich al aan. Liam was op zakenreis in New York voor een maand en liet een paar keer per week iets van zich horen. Soms vertelde hij over musea die hij op zijn vrije momenten had bezocht, zijn werk en de stad. Maar meestal waren het uitwisselingen van geiligheid, vergezeld van linkjes naar online films van pornografisch allooi. Helene vond het heerlijk, zijn berichten krijgen. Te weten dat hij ook aan haar dacht, met haar zijn geilheid wilde delen, haar in een constante staat van opwinding bracht om die te incasseren bij zijn thuiskomst.  Deze mail met de contactadvertentie overviel haar. Snel klikte ze de volgende mail aan die hij had gestuurd. "Mijn lieve lady of Lust. Omdat je meer dan enthousiast reageert op de filmpjes met drie. Ik wil je zien, hoe je een andere vrouw streelt. Ik wil naar je kijken hoe je genomen wordt door een geile dame. Ik wil de lust van je dijen likken en je nemen terwijl je haar likt. Ik weet dat dit ook jouw fantasie is. We doen samen het eerste kennismakingscontact, ik heb al precies bedacht hoe het zal gaan, die eerste keer. Je weet hoe ik je wil zien. Toe, zeg me dat je dit wilt. Liefs, Liam"

 

Helene’s hart bonkte. Was het waar, wat hij hier zei? Hoewel ze normaal gesproken direct zijn mails beantwoordde, nam ze nu eerst de tijd om te overdenken en te overwegen. Een bad, een bad zou de oplossing brengen, omgeven door het warme water, wegdobberend in verre fantasieën.

Ze ontspande zich in een wolk van geurende bubbels, liet haar benen drijven en ging af en toe met haar hoofd onder water. Als vanzelf gleden haar door badolie gladde handen langs haar buik, haar venusheuvel en uiteindelijk onvermijdelijk tussen haar lippen. Ze sloot met een zachte zucht haar ogen, liet de beelden verschijnen van Liam. Als ze zichzelf zo afsloot van de wereld, stapte ze een ander universum binnen. Een schemerzone waar alleen hij en zij woonden, een subspace van heerlijkheden. Deze microkosmos was al maanden van hen samen. Niemand trad binnen, zij traden niet buiten. Daar was hij van haar en zij van hem. Terwijl haar clitoris zwol onder haar vaardige vingers en haar tepels verstrakten, dacht ze aan hoe intens hij haar neukte, hoe hij haar lichaam voor zich opeiste en hoe ze zich overgaf aan zijn dwingende aanwezigheid die ze niet kon weerstaan. Toewerkend naar een eenzaam orgasme, verscheen in haar fantasie deze vrouw. Ze had lang roodblond haar, slordig opgebonden. Lange zilveren oorbellen. Zwarte lingerie, met kousen en een kanten rand. Een beauty met een geile blik in haar ogen. Helene stelde zich voor hoe Liam in de hoek van de kamer zat, in zijn grote zwartlederen stoel waarin hij haar zo vaak genomen had. Hij keek, naar haar en naar deze roodharige vrouw. Hij keek hoe Helene Haar lichaam streelde, Haar kuste, met haar tong langs Haar lippen ging en langzaam haar handen om Haar borsten vouwde. Hoe zou het zijn, een vrouw zo te verleiden, zo op te winden? Hoe zou het zijn haar handen langs Haar leest te laten gaan, de ronde billen in haar handen te kneden, Haar dijen te spreiden en haar vingers tussen de vochtige lippen van een andere vrouw te laten glijden. De fantasie overrompelde haar, zo krachtig en sensueel en opwindend. In haar fantasie zag ze Liam, hoe hij geil werd als ze met haar tong over de clitoris van een andere vrouw ging en naar hem keek. In het warme bad, ongestoord door mails en telefoon, vingerde ze zichzelf hard en diep, steeds sneller en afwisselend over haar clitoris wrijvend, haar vingers naar binnen. Ze kwam klaar, ruw en hard. Ze miste Liam, daarna. Niet eens fysiek. Ze miste hém.

 

"Geachte maestro. Zo zal het gaan. Ik zal je laten kijken als ik haar kutje lik en ik zal je behagen door haar te neuken. Plaats de advertentie Liam en kom snel, snel naar hier". Meer schreef ze niet. Haar hand trilde een beetje toen ze op "send" drukte. Hoewel het dagelijkse leven gewoon doorging, en ze wist dat het nog zeker een week zou duren voor Liam weer dichtbij zou zijn, merkte ze dat ze op hem wachtte. Pas na acht dagen hoorde ze van hem. Via een app dit keer. "Kom naar me toe, vanavond nog".

 

De brieven
Zijn koffers stonden onuitgepakt in de gang. Helene hoorde in zijn woonkamer harde muziek. Ze legde de sleutel terug onder de deurmat, deed de deur dicht en liep verwachtingsvol naar zijn woonkamer, naar hem. Liam stond in spijkerbroek en een zwart shirt, met blote voeten, voor het raam naar buiten te kijken, een glas whisky in zijn hand. Blij hem te zien liep ze naar hem toe, zonder poespas dit keer. Ze omhelsde zijn rug, drukte haar lichaam tegen hem aan, liet haar hoofd tussen zijn schouderbladen liggen en snoof zijn geur op. Zijn reactie was ongebruikelijk aanhankelijk, hij legde zijn handen over haar armen heen en draaide zich naar haar toe zonder haar omhelzing te verbreken. Liam drukte zijn lippen warm op die van haar en sloeg zijn armen om haar heen. Ze bleven even zo staan, besloten in elkaars genegenheid, voor Liam wat tegen haar zei. "Ik heb in die acht dagen zeker twaalf brieven ontvangen, Pareldame. Twaalf! Ik dacht dat het leuk zou zijn om samen wat te eten en ondertussen de brieven te lezen. Ik kon er niet op wachten". Helene zag een jongensachtig ongeduld in zijn ogen doorschemeren. "Zo, twaalf, dat is niet mis. Je hebt ze vast met een foto van jou gepost. Heb je wat te eten in huis?". Alsof er geen maand was gepasseerd, ging het verder zoals het verder moest gaan, alsof dit alles de gewoonste zaak van de wereld was.

Met een Thaise afhaalmaaltijd uitgestald op de salontafel, zaten ze samen op de grond met de bordjes op schoot. De twaalf brieven had Liam uitgeprint en netjes op een stapeltje tussen hen in gelegd. Ze zeiden niet veel tijdens het eten, dat hoefde ook niet deze keer. Een samenzweerderige sfeer broeide in de woonkamer. Na een laatste hap, kon ook Helene zich niet langer bedwingen en nam de eerste print van de stapel. "Zal ik je voorlezen Liam, terwijl jij nog wat eet?". Liam knikte, zijn mond vol.

 

"Lief koppel. Mijn naam is Clara en ik ben 26. Ik ben verpleegster en werk in onregelmatige diensten. Ik woon samen met 3 andere verpleegsters in een flat, om de kosten te delen. Natuurlijk is dat ook gezellig, onder elkaar kletsen we wat af en met regelmaat hebben we ladiesnight. Dan maken we elkaar op en doen elkaars haar. Ik ben erachter gekomen dat ik dat heel opwindend vind, zo met de meisjes onder elkaar. Ik kijk ook stiekem als een van hen onder de douche gaat, vooral bij eentje. Nou, stuur me maar een foto terug van je vrouw. Ik stuur je alvast geile groetjes. Liefs, Clara"
Jeutje, zei Helene na het voorlezen van de korte brief. "Een verpleegster. Volgens mij is ze helemaal lesbisch en neemt ze jou dan op de koop toe. Bovendien is ze nog wel heel erg jong. Nee hoor, leuk, maar dit is het niet. Toch, wat vindt jij?" Liam knikte afwezig, want hij hield de volgende brief al in zijn hand.
"Vandaag las ik jullie advertentie, maar alleen met een foto van de man. Ik wil graag weten hoe de vrouw eruit ziet, voor ik mijn foto stuur. Ik ben zelf 38 jaar, weeg 82 kilo en ben 1.75 lang. Ik ben nog getrouwd, dus discretie vereist".

Dat was alles. "Nou, dat nodigt niet uit, zal ik eerlijk zeggen", zei Liam met teleurstelling in zijn stem. "Volgende dan maar".

 

Helene vond het gezamenlijk en omstebeurt lezen van de brieven prettig, er was een intieme sfeer ontstaan, een verbond, iets dat ze nog niet eerder had ervaren. Ze hadden nog niet eens gevreeën, ondanks alle hete mail die ze hadden uitgewisseld de afgelopen weken. Vreemd genoeg had Helene voor nu hier genoeg aan, zo ongedwongen en open. Ze realiseerde zich dat ze zich voor het eerst een koppel met Liam voelde. Onwennig, dat wel, maar niet ongemakkelijk. Ze pakte de volgende brief.

 

"Beste dame en heer. Uw korte bericht heeft mijn fantasie aan het werk gezet. Normaal zou ik het toch prettig vinden iets meer te lezen dan zo’n korte oproep. Maar normaal bestaat in dit geval niet, want ik ben nog nooit eerder op een contactadvertentie ingegaan. Noch op het idee van een trio overigens. U heeft me nieuwsgierig gemaakt, zomaar. Mijn naam is Sophie en ik studeer nog, econometrie om precies te zijn. Geen gebruikelijke studie voor een meisje, maar desondanks ben ik er tevreden mee. Ik heb al te lang geen partner meer en vind het lastig iemand te vinden die mijn ongewone hartstochten kan beantwoorden. Ooit werd ik verliefd op een vrouw, maar mijn toenmalige vriend vond dat helemaal niets en ik heb het moeten uitmaken met haar. Ik fantaseer vaak over het vrijen met een vrouw, terwijl de man naar ons kijkt. Ik ben niet heel elegant, zoals u vraagt, maar ik streef wel naar eenvoud. Als u dit aanspreekt, neemt u dan alstublieft contact met mij op. Met warme groet, Sophie "

 

Helene kon haar opwinding niet in bedwang houden. "Liam, dit is ze!", zei ze met een luidere stem dan ze wilde. "Kijk dan, haar foto". Ze duwde de pasfoto van Sophie onder zijn neus. Ze had een wit bloesje onder een V-hals trui aan, de aanzet van haar borsten net niet zichtbaar. Ze was heel licht opgemaakt en had het blonde haar in een heel gewone paardenstaart opgebonden. Zo werd wel haar prachtige gezicht goed zichtbaar, al zaten verlegen ogen achter een veel te hippe en daardoor ongepaste bril verscholen. Liam nam de foto van haar over, keek Helene aan en zei, met een glimlach om zijn lippen, "Nou, nodig haar maar uit dan. We lezen de andere brieven ook nog, wie weet of er nog meer leuks tussenzit". Uiteindelijk hielden ze maar twee brieven over, die van Sophie en die van een dame van middelbare leeftijd die Liam had uitgezocht. Helene ruimde de borden weg, Liam legde de brieven apart op de tafel. Ze keken elkaar aan. Een enorme hartstocht overviel hen, alsof er een startschot was gegeven. In een mum van tijd hadden ze elkaar ontkleed, al zoenend en trekkend aan elkaars kleding, gewoon op de grond. Het was hard en heftig en bijna met tederheid. Helene liet zich meevoeren, voelde zijn warme huid over haar hele lichaam en greep hem vast waar ze maar haar handen op kon leggen. Liam nam haar alsof ze zijn bezit was, zonder vragen, zonder dralen. Ze had hem aangekeken toen ze klaarkwam. Het duurde niet lang, dit intermezzo, ingegeven door de lange afwezigheid en de opwinding van de brieven. Maar voor Helene was het zo heftig, dat ze bijna tranen in haar ogen had toen hij op haar liggend over heur haar streek.


"Maak snel een afspraak met beiden Helene. We doen het bij jou thuis, niet hier. En als je haar leuk vindt, ga je direct over naar de verleiding. Ik zal je vertellen hoe ik het voor me zie. Ik zal er wel bij zijn, maar zit onzichtbaar voor haar achter het kamerscherm, oké? Iedere beweging die je maakt zal ik voelen in mijn kruis." Met Liam nog in haar lichaam, strekte ze haar hand uit, liet haar vingers de foto van Sophie vinden en keek lang naar dit nieuwe gezicht.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0