De Ontvoering 29-11-14

EWA 29 november 2014
         Thema: erotische thriller met de woorden 

bestelbus, dame, donker, ontvoeringHoe laat zou het zijn? Hij zou wel gemist worden door zijn collega’s op het bureau nu, en in ieder geval zou zijn kat thuis vergaan van de honger. Hij staarde naar het plafond, waar hij zichzelf zag liggen in een enorme spiegel. Hij kneep zijn ogen dicht. Weer zag hij haar ronde billen voor zich bewegen, die hij had gezien in de spiegel toen ze hem bereed. Hij rukte nogmaals aan de riemen waarmee hij vastgebonden lag aan de tafel. Ondanks zijn woede, werd hij weer opgewonden als hij dacht aan die grote bewegende kont van haar. Het secreet.


Vroeg in de middag had hij haar gevraagd mee te gaan naar het bureau.

Hij was er eerst van overtuigd geweest dat ze te maken had met de mysterieuze verdwijning van twee mannen eerder die maand. Het kon bijna geen toeval zijn dat bij beiden een afleverbewijs was gevonden van een bestelling van Italiaanse leren schoenen. Via via was hij erachter gekomen waar het bedrijfje gevestigd was en had hij opgevraagd waar de volgende aflevering zou plaatsvinden die dag. Daar had hij haar opgewacht toen ze kwam aanrijden met de witte bestelbus. Ze zag er zó lief uit, dat hij zich niet kon voorstellen dat ze er ook maar iets mee te maken kon hebben.
Hij had haar toch verzocht mee te komen. Met grote ronde ogen informeerde ze waar het over ging en was heel willig achter hem aan gereden met haar busje toen hij vertelde wat na te willen vragen omtrent twee afleveradressen ergens deze maand.
Eenmaal op het bureau hadden de verschillende collega’s met enige afgunst naar hem gekeken. Hij, de eeuwige vrijgezel, en dan ook nog met een mooie dame in zijn kielzog. Hij had zich tiptop gevoeld en had meer op haar wulpse figuurtje gelet dan op de aanleiding van de af te leggen verklaring.

De ondervraging verliep zeer soepel. Ieder keer als ze antwoord gaf, likte ze eerst haar volle lippen. God, wat zag ze er lief uit en hoe langer hij naar haar keek, hoe aantrekkelijker hij haar vond. Ze had een zomers kort gebloemd jurkje aan, niet speciaal uitdagend maar wel uiterst geraffineerd om haar leest gedrapeerd. Haar benen waren lang en stevig. Hoewel ze zich er niet bewust van leek, dwaalden zijn ogen een paar keer af als hij nadacht over zijn volgende vraag. Haar antwoorden klonken heel oprecht. "Nee, er was haar echt niets opgevallen bij de aflevering van de pakketjes. Ze had aangebeld, de heren deden open en ondertekenden de aflever bon. Daarna had ze het pakketje overhandigd en was teruggegaan naar de bestelbus. Of er verder iemand in huis was geweest? Geen idee, daar kijk je als besteller niet naar, toch? Zonder er verder over na te denken was ze gewoon naar het volgende afleveradres gegaan. Ze wist niet eens meer precies hoe ze eruit hadden gezien. En nee, naar haar weten was ze ook niet gevolgd hoor, echt niet". Haar blauwe ogen keken hem recht aan als ze sprak. Hij, als ervaren agent, had geen twijfel dat ze onschuldig was. "Zulke ogen kunnen niet liegen", had hij nog gedacht. Sukkel die hij was.

 

Zijn laatste vraag betrof of ze de afleverbonnen nog had, zodat hij zeker wist dat de slachtoffers die ook zelf hadden ondertekend. "Tuurlijk", zei ze, "die liggen in de bus. Zal ik ze even halen?" Hij was met haar mee gelopen zodat ze direct daarna verder kon met haar route. Op de achtergelegen en verlaten parkeerplaats schoof ze de zijdeur van de bestelbus open en boog ze voorover om de map met de bonnen te pakken. Hij had zich volledig laten afleiden door het omhoog kruipen van haar onschuldige jurkje, zicht gevend op de overgang tussen dijen en billen. "Jemig, wat een lekkere kont…" dacht hij nog, ongegeneerd kijkend. Hij herinnerde zich dat ze zich had omgedraaid en iets omhoog hield.

 

Dat was het laatste, daarna was hij hier wakker geworden. Hier, vastgebonden op een soort brede massagetafel, gestoffeerd aan de bovenkant. Zijn armen waren met leren riemen vastgemaakt en boven hem was dus die spiegel. Hij had een knallende hoofdpijn en bij het herhalen van de gebeurtenissen van die middag in zijn hoofd, bonsde het aan zijn slapen. Maar vergeten zou hij dit nooit. Toen hij wakker werd, lag ze naakt en geknield tussen zijn benen, met haar ronde kont omhoog. Hij kon het haarscherp zien in de spiegel. Ondanks de pijn die hij voelde, was hij zich snel bewust van de goddelijke lippen die hem de pijpbeurt van zijn leven gaven. Zijn erectie was intenser dan hij ooit had gehad en hij bedacht zich, in lichte paniek, dat hij behalve gedrogeerd en ontvoerd was, waarschijnlijk ook een Viagra toegediend had gekregen. Tussen de vlagen van angst en woede door, had hij alleen maar genot gevoeld, immens genot. Dat maakte hem nog het meest aangeslagen, dat hij in een dergelijke bizarre situatie zulk genot ervaren kon.

 

Toen ze hem genoeg naar haar zin had afgezogen, klom ze bovenop hem. Ze zei niets tegen hem, geen woord. Maar er was een oogcontact dat hem nog lang zou heugen. Terwijl ze zijn stijve in zich liet glijden, en hij tot aan zijn ballen in haar verzonk, keek ze hem diep in de ogen met een vreemde blik. Die onschuld in haar ogen was allang verdwenen; wellust was wat hij zag, wellust in een pure en bijna demonische vorm. In de spiegel boven hem zag hij hoe haar afzonderlijke billen een eigen tegenritme hadden in haar eerst langzame, en later steeds snellere heupbewegingen. Mijn God, deze kont, deze kut, waren niet van deze aarde. Hij zag zichzelf overgeleverd aan haar honger, hoe hij daar lag en weerloos genomen werd door deze blonde godin. Zij kwam klaar, overvloedig en drie keer. Hij kon niet spuiten, al had hij het wel gewild.

 

En nu lag hij hier. In het schemerdonker. Zonder idee van tijd. Hij had nog steeds een stijve, die behoorlijk pijnlijk werd. Ook zijn armen voelden verkrampt. Ergens aan de andere kant van de kamer hoorde hij de deur opengaan. Hij bracht heel even zijn hoofd omhoog en wilde met barse stem zeggen dat ze hem moest laten gaan. En dat deze ontvoering haar duur zou komen te staan. Maar zij was het niet; er kwam een donkere man binnen. Hij had geen kleding aan, alleen een soort lendendoek zat om zijn heupen geknoopt. Zijn huid glom in het licht van de lamp die hij aandeed. Hij was erg mager en had diepe wallen onder zijn bloeddoorlopen ogen. In zijn handen droeg hij een waskom en een handdoek. Met kloppend hart bedacht hij dat hij, de stoere agent, niet gewassen wilde worden door een andere man, maar het bleek dat hij weinig keus had. Uit schaamte lukte het hem niet iets te zeggen, schaamte voor het feit dat hij hier lag, voor zijn enorme kloppende pik die nu bijna paars moest zien, voor het genot dat hij eerder had gevoeld, voor het feit dat hij was overmeesterd door een vrouw, dat hij…..

 

"Je bent niet de eerste hoor, die hier zo ligt en zich zo voelt", zei de man met een verrassend lage stem. "Ik ga je wassen, met koud water, dat helpt tegen de pijn. En dan ben je ook weer schoon voor straks. Je begrijpt toch wel dat ze straks weer terugkomt he!" "Hoe…hoe lang ben ik hier al? Waar ben ik eigenlijk? En…". De man onderbrak hem met een schampere lach. "Je bent hier pas een paar uur hoor, dus je kunt nog even mee. Die andere twee zijn van de week bezweken geloof ik, ik weet niet wat ze ermee heeft gedaan. Ze waren niet erg bestand tegen haar onverzadigbare lust, wat dat betreft doe jij het nu al beter, ik heb je nog niet horen jammeren." Hij bracht zijn gezicht wat dichter naar het zijne en fluisterde: "Misschien, als je geluk hebt, houd je het wat langer vol. Zoals ik. Ik ben blij dat je er bent, zonder extra voorraad is het ook voor mij zwaar. Ik zal natuurlijk heel goed voor je zorgen, dan hebben we beiden meer overlevingskans. Zo houd ik het al bijna zes maanden vol."

Hij was sprakeloos. Zijn brein wilde niet accepteren hoe deze realiteit zich aan hem opdrong. De donkere man waste hem met zachte bewegingen die bijna teder waren. Hij droogde hem, liet hem drinken van een energiedrankje door een rietje en voerde hem met kleine hapjes een sandwich. Beiden waren ze muisstil.

Na een kwartier ging de deur weer open en hoorden ze het harde tikken van haar hakken dichterbij komen. De donkere man draaide verschrikt zijn hoofd naar de deur. "Shit, te laat…..", hoorde hij hem mompelen. "Oooohw", kirde zij. "Wat leuk, nu heb ik jullie samen……"


Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  MaFo (dinsdag, 21 april 2015 08:27)

  Dit is een lekker leuk verhaal Liza, daar krijg ik een stijve van

 • #2

  Bas (donderdag, 24 september 2015 14:00)

  Lezen..!!