Verkleedfeest

Soms mag ik, Liza Daen, ergens in den lande voorlezen uit mijn boek "De Lustkronieken". Of word ik gevraagd speciaal voor de gelegenheid een op de situatie toegespitst verhaal te schrijven en voor te lezen. Veelal is dat voor dames die een olijke avond hebben. Ik vind dat natuurlijk enig. Want menig dame verwacht iets anders. Wat weet ik niet precies, wellicht meer humorachtigheden..
Het is een groot genoegen de luisteressen stil te horen vallen en langzaam de sfeer van giechelen naar geil te voelen veranderen. Een blozende wang hier en daar, wat gefluister, een zachte zucht en een rode oortjes. Heerlijk is dat, te weten dat je mensen raken kan. Daar doe ik het voor en het is absoluut inspirerend direct voor je publiek te staan. Kwetsbaar ook, maar dat kan ik wel hebben.

Als er ook heren in de zaal aanwezig zijn, is de sfeer wel anders. Dan wordt er meer over de stoelen geschuifeld en is enige verlegenheid tussen de sexen wel voelbaar, vooral als ze elkaar niet zo heel goed kennen. Ik heb het nog niet meegemaakt en ben best nieuwsgierig hoe dat zal zijn: voor een zaal met koppels te staan die elkaar heul goed kennen. Of een zaal met merendeel heren. Zou het zoiets zijn als in "Rode Rozen en Tortillas"? Waarbij de hoofdpersone zo geil en emotioneel kookt dat ze het hele dorp aan het vrijen krijgt? Dat lijkt me echt geweldig, een zaaltje met mensen die allemaal geil geworden zijn. Minder leuk voor de organisatie echter, als iedereen daarna de partner in kwestie de auto in sleurt en snel naar huis gaat voor een opgewonden nachtfeest.

 

Enniewee, omdat ik daar toch een beetje als "act" sta, vind ik dat gepaste kleding erbij hoort. Ik heb verschillende outfits die ik Errug Graag draag. En waarvan ik weet dat het net een beetje over the top is. Dat hoort erbij, bij geile verhaaltjes voorlezen. De diverse excentriciteiten draag ik ook niet iedere dag naar kantoor natuurlijk, dus ik sla mijn slag en neem de gelegenheid te baat om flink los te gaan. Kledingsgewijs bedoel ik.

 

Vooraf informeer ik wel even, wat voor soort publiek er zal zijn. Daar pas ik me wat op aan. Zo heb ik een verrukkelijke rode laag uitgesneden Betty Page-achtige pencildress met schandalig hoge rode hakken erbij. Ook heb ik een heerlijke latex kokerrok met een mega-split. Waarop ik dan graag een korset draag. Binnenkort zelfs een nieuwe, maar die is nu nog onderweg vanuit China. Omdat ik aanstaande donderdag weer zo een event heb, was vanavond een uitgelezen gelegenheid de kast en de lades weer eens leeg te halen en uit te zoeken wat ik zal dragen. Het moet een beetje burlesque zijn, vertelde de organisatrice mij. Ook aangenaam voor mij, zoiets, want ik word van de interactie behoorlijk angeheitert, so to speak.

Roze pruik? Rode pruik? Geen pruik? Zilveren masker, of de roze met de veer? Latexrokje met korset of mijn stoffen uiterst strakke kokerrok (veel lopen is niet echt een optie dan, traplopen al helemaal niet) met mijn kanten bodystocking? Lange handschoenen? Parelketting? Of liever die zwarte choker met kant? Aaaarrgghhh…..Als ik alles eenmaal heb uitgestald, ben ik niet meer te houden. Ik varieer nog wel eens een kilo of drie en dat nodigt absoluut uit alles te gaan passen. Aangezien Lustgenoot vanavond niet aanwezig was om te keuren, ben ik begonnen met selfies te maken. Echt, alleen maar om te zien hoe het stond. En heen en weer te kunnen appen naar de keurmeester. Maar ja, dat is natuurlijk de goden verzoeken. Van het een kwam rap het ander en het keurige uitzoeken van gepaste kleding liep al snel uit op een ordinair verkleedfeestje met mijzelf, waarbij de speelgoedtas ook niet ongemoeid bleef.

 

Een outfit-combi of 10, 50 selfies, 300 fantasietjes, appjes en 2 orgasmes later, wist ik nog niet wat ik aan moest. Zucht. Het leven van een erotisch schrijfster die mag voorlezen gaat niet over rozen, vrees ik. En dan heb ik de tortillas zelfs buiten beschouwing gelaten.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Marco (zondag, 11 januari 2015 16:20)

    Die keurmeester boft maar, heerlijk verhaal ;)

    Xxx