Da's mooi, Kut!

Werk van Peter jansen bij Mea Vulva
Werk van Peter jansen bij Mea Vulva


Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, waarde lezers, dat is een feit. En dat is bijzonder prettig, want stel je voor dat we allemaal hetzelfde willen op deze wereld. Dat zou toch behoorlijke schaarste aan de ene kant en overschot aan de andere kant teweeg brengen. Met gifgroene jaloezie, oorlogen, heftige concurrentie en dies meer, tot gevolg. De natuur is slim genoeg onze smaken te doen verschillen.

 

 

Eerder had ik het al over de shape and size van ons dames. Nu komen de uiterlijkheden bovendobberen. Waarschijnlijk door het feit dat ik ze in allerlei vormen en gedaanten voorbij heb zien komen in mijn onderzoek (wat een heerlijke taak!) en ik een bovenmatige interesse heb. ‘Ze’ zijnde de vagina's. Ik prefereer gewoon Kut, want in de mond genomen is dit schone lichaamsdeel ook gewoon een Kut.

Het is mij opgevallen, bij allerlei geinig en geilig online nazoekwerk, dat mannen in het algemeen gecharmeerd lijken te zijn van álle vrouwelijke geslachtsdelen. Tenminste, het heeft er alle schijn van dat "als het maar Kut is, het al goed is". Corrigeer me gerust als ik dit helemaal mis heb, zo komt het over. Hmpf, hoe anders dan de perceptie van de dames op het mannelijk lid en op elkaars Kut.

Schaamlippen, de labia, de entree, de clitoris in allerlei groottes en vormen. Al dan niet geschoren of getrimd. Wat maakt de Kut nu eigenlijk aantrekkelijk? Ik ben geen man, maar beken wel dat ik niet avers ben van het ook het vrouwelijke deel van de bevolking. En absoluut een mooie Kut kan waarderen. Het is, zoals met alles, een kwestie van voorkeur. Hoe zo’n voorkeur ontstaat, dat weet niemand helemaal zeker. Een positieve ervaring met een bepaald soort Kut? Een associatie die we ergens in het diepste onderbewustzijn maken? 

 

Ik word heel blij van een frisse, montere, goed onderhouden en goed benutte Kut. Ik vind het prachtig als de labia iets over de schaamlippen heengaan, maar wel zelfstandig enigszins rechtop staan en niet flabberend afhangen. Ik hou van geschoren of in ieder geval gekortwiekt. Dan kun je namelijk, bij het openen van de dijen en de geopende lippen, mooi alles zien liggen en glinsteren. Ik hou van volle lippen, warm en doorbloed en donkerroze. Licht geopend en uitnodigend. Voor mij is de ene Kut echt de andere niet. En geldt zeker niet "als het maar Kut is, dan is het goed".

 

Zonder allerlei verbouwereerde mannen te overvallen met de vraag wat ze nu zo geil vinden aan een Kut, put ik hierbij uit eigen smaak en ervaring. In de hoop dat wat mannelijke volgers van mijn blogs zich uitgenodigd voelen hierop een reactie te geven. Ter Leringh ende vermaeck van schrijfster dezes.

 

Ik heb altijd het idee dat de stand van het gezicht iets zegt over het karakter van de dame in kwestie. Strakgetrokken smal gemaakte lippen doen vermoeden dat ook de onderste lippen droog, strak en dicht zijn. In ieder geval heb ik het vooroordeel dat dames met een strakke afkeurende mond met afhangende lippen een net zo een treurige of boze Kut hebben. Een blij gezicht geeft een blije Kut. En vice versa.

 

Hoe de uiterlijkheden van je Kut ook zijn, lieve dames onder mijn lezers, beloof me dat je goed voor haar zult zorgen. Want een onverzorgde, verwaarloosde, trieste of boze Kut is aanleiding voor menig depresssie. Voor zowel de bezitster als voor de toeschouwer en benutter. Knip haar bij of scheer haar met liefde en met regelmaat. Masseer je Kut met zachte geurige rozenolie, zodat de huid zacht en roze blijft. En benut haar met regelmaat, want een onbenutte Kut zakt uit en gaat heel verdrietig hangen.  Een regelmatig orgasme houdt de spieren strak en daarmee je Kut fris en sappig. Doe braaf je bekkenbodemspier-oefeningen (in de file of in de wachtrij in de supermarkt zijn uitstekende momenten hiervoor) en kietel je kittelaar dagelijks, zodat zij goed doorbloed en enthousiast blijft. Last but not least: toon haar met plezier en geopend aan de Lustgeno(o)t(e)(n).  Ik verzeker je dat iedere Kut absoluut gaat stralen van regelmatig publiek.

 

Zo, dat is in één blog 18 keer het woord Kut, op 705 woorden. Heerlijk! Morgen begin ik aan een blog over de penis of de pik, nog even bedenken wat ik leuker vind klinken.  Oh: en natuurlijk goed research doen. Vanavond al. Doe ik direct mijn Kut oefeningen :).


 

Reactie schrijven

Commentaren: 0