Losse gedachten:                  over size en shape

Filosoferen bij de open haard, na een bijzonder, mooi en heftig intermezzo met mijn Lustgenoot. Over wie ik uitermate tevreden ben en dus los staat van de losse gedachten. Om die gevoeligheid maar even los te koppelen.

 

Losse gedachten over Size and Shape. Voor mannen en vrouwen een gevoelig onderwerp, bemerk ik bij het doornemen van de diverse aspecten. Natuurlijk enig om, naast de persoonlijke ervaringen en verse aangename beelden in het hoofd, wat research te doen. Ja, de verhalen van de dames en heren te lezen, maar zeker ook plaatjes te bekijken. The bigger the better, zo schijnt de mannelijke helft van de bevolking te denken over zichzelf. Groot gereedschap blijkt een bron van zelfvertrouwen en trots te zijn. Ik zal bekennen dat formaat wel bijzonder prettig is. Dit geldt voor zowel dikte als lengte. Edoch, en ik gooi nu maar even de knuppel in het hoenderhok, goed neuken is een kunst. Size doet er werkelijk niet toe, als een man niet weet hoe zichzelf te gebruiken en een dame niet weet hoe te bewegen. Ervaring leert, toen we nog jong waren en niet beter wisten, dat sommigen denken dat alleen de aanblik en gevoel van ‘groot’ de dames in katzwijm brengt . Das dus niet zo. Zeg ik.

 

Techniek en beleving: daar draait het om. Zo heeft iedere dame haar voorkeuren (ik laat de onderlinge mannelijke interactie maar even achterwege hier, daar heb ik geen verstand van, hoewel het onderwerp me heel nieuwsgierig maakt). Recht op en neer, heren, believe me: met de emancipatie van de dames kun je daar echt niet meer (alleen) mee aankomen. Verschillende invalshoeken zijn belangrijk. Een lustvolle en ontspannen benadering, niet schromen om de positie aan te passen. Evenzo geldt voor de dames, dat vrij bewegen en beleven geiler is dan het "er mooi bijliggen".

 

Ervaring leert ook, dat na een te kwistig gebruik van ontspannende middelen of een al te hoog stressniveau, er wel eens wat hapert in het spel. Dat vind ik geen afknapper. Wat ik persoonlijk wel een afknapper vind, is dat de heer in kwestie dan zou denken dat er niets meer te beleven valt en zich opgelaten terugtrekt, letterlijk en figuurlijk. Er is nog zoveel meer aan het vege geile lijf, dat tot spelen uitnodigt. Handen, voeten, mond, tanden, speelgoed, voorkanten, achterkanten, onderkanten, bovenkanten…..het gaat tenslotte om het spel, niet om het behalen van de gouden medaille. Bevrediging van lust kent vele manieren. Begrijp me niet verkeerd: een "in-my-face-or-anywhere-in-or-on-my-body’, is verrukkelijk. En ik laat geen dag voorbij gaan zonder orgasme, met of zonder Lustgenoot. In het lustvol spel echter, is het behalen van een orgasme voor mij geen doel in zichzelf. Ik vind het spelen, het beleven van elkaar, het leukste wat er is. Lustgenoot en ik brengen soms uren achtereen door in de speeltuin, zonder het zogenaamde "resultaat". En eerlijk gezegd, is dat misschien nog wel leuker, als de aandacht en incentive scherp blijven. Balanceren op het randje van de vulkaan is…is….zucht.

 

Ik dwaal af, terug naar het onderwerp. Zoals size een onderwerp van heren-zelfbewustzijn blijkt, is shape een net zo heikel punt voor de dames. We zijn namelijk niet allemaal even strak geschapen, zeker niet als de leeftijd vordert en kinderen gebaard zijn. Hoewel ik, met de dames om mij heen, vrijuit spreek over borst- en bilomvang, al dan niet de spieren op de juiste plek, en zelfs de geneugten van het benutten van de "roos" aan de achterzijde, is het wel of niet hebben van een strakke kut nog een redelijk taboe. Bij al teveel wijdsheid valt veel op te lossen: een buttplug in maakt de kut ook nauwer tijdens de daad. Moet je natuurlijk wel lekker vinden, van beide kanten tegelijk. Ik kan het in ieder geval absoluut aanbevelen. Ook heb ik mij laten influisteren, dat in sommige culturen kruidenbadjes bestaan die de spieren back in shape kan brengen. En natuurlijk is regelmatige bekkenspieroefening de uitvinding van de eeuw. Daar zijn dan ook de lange files voor waar ik met regelmaat in moet verkeren: knijpen, loslaten. Nuttig en aangenaam verenigt. Voor al te ondiepe of te nauwe dames, is het oprekken met allerlei speelgoed effectief en bijzonder leuk om te doen bovendien. En ontspannen.

 

Wat mij op de gedachte brengt, dat op ieder potje een dekseltje past. Wat moet een zeer nauwe dame met een groot geschapen heer? En een wijd en diep uitgevallen dame met een heer van bescheiden omvang? Ik zeg, gewoon blijven oefenen. Lekker komt in all shapes and sizes. Seks is tenslotte metaforisch voor het leven.

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Je grote fan M (zaterdag, 27 december 2014 17:58)

    Wow wat een mooi en duidelijk verhaal en wat betreft shape and size ik ben wel tevreden met mijn niet al te grote ;) xxx