In my Face

Er zijn veel opwindende zaken die refereren aan de opmerking "in your face". Waar in de gangbare termen hier de confrontatie is bedoeld, krijg ik altijd rillingen van het gebezigde woord. Shivers of pleasurable thoughts, I must add, om in de taalzone te blijven. "In your face? Please, in my face!" is bijna een onontkoombare gedachte voor Luscious Liza. Enige orale fixatie kan mij wel worden toegekend.


Van de week beleefde ik een korte maaltijd met een Dame van Allure die ik lang niet had gezien. De onderwerpen Liza’s schrijfselen kwamen via de lunchtafel ter sprake. (Zo is het lot der schrijvers, waarde lezer, iedereen vindt er wat van. Gelukkig maar.) Dame in kwestie had onlangs "De Lustkronieken" gelezen, vandaar het hernieuwde contact. Ze bekende ietwat ontdaan te zijn. Ik was verrast, wetende dat Dame in kwestie bepaald geen maagdelijke Diana was en zich graag begeeft in de duistere hoekjes van clubs van bepaald allooi, wat haar natuurlijk van harte is gegund.


"Ik heb in je boek geile finales gelezen hoor", zei ze, "van krachtig spuitende Helden over de rug, billen, nek en natuurlijk in het warme Leven van de hoofdpersone. En dat is prachtig. Maar ik ken je voorkeuren Liza, en waarom is er maar één scène van spuiten in je gezicht? Wordt er zo weinig nog geslikt tegenwoordig? En ik had me juist daarop zo verheugd, na het eerste verhaal dat zo goed begon..." Ze trok zelfs een kleine pruillip. Ik was er even stil van en ging in mijn hoofd alle 26 verhaaltjes angstvallig en snel na. Was het niet Angela die overal….? En zelfs Lizzy niet, die door Max toch ook….? Was het echt alleen de dame in de trein? Met een schok realiseerde ik mij dat ze gelijk had. En was per omgaande in dezelfde ontdane toestand als mijn tafelgenote.


Ter verdediging heb ik nog aangevoerd dat er in alle heerlijkheid en overvloedigheid over rug, billen, borsten en buik wordt gespoten. Waarna de dame in persona het naar hartenlust uitsmeert en haar vingers erbij aflikt. Er zijn bijna vertederende scènes waarin de heldin van het verhaal verrukkelijk in haar mond wordt geneukt, tot de tranen over haar wangen biggelen. Er wordt gespoten aan voorkant en achterkant, dus aan lustige finalescènes geen gebrek.
Maar toch heb ik bij al deze zaligheden slechts éénmalig "in her face" vermeld. Ik was oprecht in uiterste staat van verwarring. Zat hier een diepere betekenis achter? Hield ik het lekkerste voor mijzelf? Waarom heb ik 26 heerlijke verhalen lang, recht vanuit de ervaringen en fantasieën van Liza herself, maar één keer een "in her face" opgenomen? Dat was zeker ook een "in my face" moment, alhoewel van andere zin. Ik heb een paar dagen op de ontstellende vraag lopen broeden en eerlijk: ik heb geen idee.


Wat ik wel weet, is dat de Lustkronieken deel 2 gestaag vordert. En dat ik bij deze plechtig beloof dat ik er een paar extra cumshots in zal schrijven. Want ik ben het volledig met Dame van Allure eens. Ik vind het heerlijk: de opwinding van mijn Lustgenoot in harde toestand over mijn gezicht gewreven te krijgen, met zijn vuist in mijn haar in mijn mond te worden genomen, en de resultaten van de tomeloze Lust "in my face" te ontvangen. Er is bijna geen dankbaardere positie dan op mijn knieën, met ogen en mond open, te kijken naar het van geilheid vertrokken gezicht van mijn Lustgenoot en "in my face" het wonder niet alleen te zien, maar ook te horen, voelen, ruiken en proeven tegelijk. All senses in one beautiful moment in time. Over smaak valt niet te twisten.


Afijn, na deze ontluisterende realisatie voegde de Dame van Allure nog wel toe, dat ze verder genoten had van De Lustkronieken. Ik heb haar plechtig beloofd mijn omissie goed te maken en speciaal voor haar volgende week een heerlijk "in my face" verhaal te schrijven. En dat haar toe te sturen. Wat ik uiteraard ook graag met jullie zal delen. Als het niet teveel "in your face" is, tenminste. Dan moet u het verhaal maar overslaan. Ik zal mijn Lustgenoot bij eerstvolgende gelegenheid aan wat inspiratie onderwerpen. Keep u posted!


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    M (donderdag, 27 november 2014 03:38)

    Keep up the good work, binnenkort krijg je misschien nog meer inspiratie ;)

    Xxxx