Verlangend Wachten

Ik constateer, in verrassing, dat verlangend wachten lustverhogend werkt. Verrassend, omdat ik doorgaans wachten iets heel tergends vind.
Een mens brengt gemiddeld in het algemene leven heel wat tijd door met wachten. Op de bus, tot de file weer doorrijdt, tot de bestelde schoenen eindelijk aankomen, tot de slaap wil komen…van die dingen. Het kan zijn dat je tijdens het wachten niets anders doet dan het wachten in zichzelf. Gewoon mobielend bij een bushokje staan. ‘t Komt ook voor dat we niet actief wachten, maar iets áfwachten. Dan gaat het reguliere leven door, maar we wachten af of die schoenen daadwerkelijk komen. We wachten op de belofte die schuld maakt, een beoogde ontwikkeling, tot het ijzer heet genoeg is en zelfs of het plantje groeien wil. Vreselijk vind ik het, wachten en afwachten.


Zeker als we wachten tot iets ons wil overkomen. Ik zal verklappen dat ik daar bepaald niet goed in ben. Als ik er geen sturing aan kan geven, maar lijdzaam wachten moet tot het me in de schoot valt, ben ik snel geneigd een andere route te nemen. Dat heeft alles te maken met facts & figures uit de verleden tijd, maar daar zal ik u als lezer niet mee vervelen. U wacht tenslotte ook op de clou. Ik ben een go-getter en niet van het afwachtende soort, zoals dat in het abn heet. Als ik iets wil, doe ik daar mijn best voor en loop de extra kilometers om het te bereiken.


Nu is er een uitzondering op die regel, heb ik onlangs ontdekt. Het lot wil, dat mijn lustgenoot en ik door allerlei hier-niet-ter-zake-doende-omstandigheden elkaar niet daaglijks en zelfs niet wekelijks zien. Niet kunnen en/of niet willen, daar wil ik van af zijn. Het komt zelfs voor, dat er verschillende weken passeren voor wij elkaar fysiekelijk ontmoeten. Het gebeurt natuurlijk met regelmaat dat de "tussendoor"periode is gekenmerkt door woest verlangen. Horny beyond control, verlangend naar de speeltuin waar wij uitermate opwindende uren doorbrengen.
Als er weer een afspraak staat, ben ik de dagen die naar het moment toeleiden geheel en al angeheitert. In verlangende afwachting tot de tijd vanzelf verstreken is. Normaliter heb ik het veel te druk om daar veel over na te denken en dat is maar goed ook, want ik vind wachten dus werkelijk heel erg. Maar ik realiseerde mij deze afgelopen dagen, met de anheiterung die wederom heeft toegeslagen, dat Liza boven het normale gangbare smachtend uitkijkt naar het rendez-vous dat binnenkort doorgang vindt.


Nu weet ik wel, beste lezer, dat mijn lustniveau boven dat van de gemiddelde wereldburger uitstijgt. En omdat ik ook nog eens jarenlang afzien heb in te halen, ben ik, zonder overdrijven, 24/7 belustigd. Of op z’n minst drie keer per dag welwillend, om de rust reinheid en regelmaat in het leven toe te laten. Hoewel ik zeer creatief ben met eigen hand en speelgoed, en ook niet zit te wachten op een daaglijkse aanwezigheid, wil ik uiteindelijk af en toe gewoon mijn lustgenoot naast, in, op, onder, bij me weten. Dan is het lastig hoor, dat wachten.


Desalniettemin, het smachten en het verlangend wachten heeft nochtans bekoringen. Zo krijg ik dagen vooraf al kleine opdrachten, opwindende tekstjes, en "this-is-what-I-am-going-to-do-to-you" fantasietjes toegeworpen. Ik moet zeggen: dat is OOK leuk. Ik staar af en toe vanaf de werkplek glazig naar buiten en zie van alles in visioenen aan mij voorbijtrekken. Oink, het is maar goed dat virtual reality zich aan de binnenkant van mijn hersenpan afspeelt.

Stantepede bevredigd worden op ieder moment dat de Lust zich aandient, lijkt dan heel aantrekkelijk. En dan volledig zijn overgeleverd en niet meer kunnen lopen of zitten voor een dag of twee daarna.
Maar de voorpret die we nu beleven, in combinatie met een ongelooflijke staat van horniness, het wachten tot ik mag krijgen wat hij me geeft….oei, dat is absoluut het lijden waard. Lustgenoot is dan ook nog zo, dat ik bij het moment van ontmoeten eerst mag bewijzen ontvangstwaardig te zijn en mijn eigen bevrediging mag verdienen. Zucht. Kanniewachten…maar wil het maar al te graag. Verlangend Wachten, lijdend aan mijn eigen Lust, heeft in dit opzicht een zeer lustverhogend effect. Als u mij kwijt bent volgende week…ben ik aan het ont-wachten.Reactie schrijven

Commentaren: 0