Dream date

Al schrijvende aan de short stories heeft ook Liza zo haar dromen.....


Voor ik wegga, kijk ik nog één keer. De spiegel is lief. Ik lik mijn lippen, strijk mijn haar glad en schik de kanten kousen. Ik zucht en slik. In mijn lijf woedt een storm, onzichtbaar maar zo aanwezig. Wat in godsnaam ga ik doen? Mijn lust drijft mij, meedogenloos, naar een vreemde plaats, nieuwe en onbekende handen, slechts virtueel bekend.


De stoel van de auto vibreert als ik optrek. Iedere zenuw staat strak in mijn lijf, de opwinding laat geen seconde los. Het is een ritje van niets, en te kort, en te lang. Ben jij er al? Wat heb je aan? Wat doe je op de kamer? Hoe ruik je? Hoe klinkt je stem? Ik wil je handen zien, je handen op mijn lichaam.


Vlak voor ik de lobby inloop, met uiterste precisie mijn ene gehakte voet voor de andere, komt je app binnen. "Kamernummer 123. Ik wacht op je". Ik voel het speeksel toenemen. Ik app terug "bij de lift", die er een eeuwigheid over doet. Ik verbeeld me dat de receptioniste weet wat ik ga doen. Ik wiebel op mijn hakken, kan niet stilstaan. Mijn bh knelt aangenaam en ik voel mijn tepels stijf worden bij de gedachte dat jij deze straks losmaakt. Ik voel mijn jarretel schuren over mijn dijen, mijn kale lippen zijn vochtig. In de lift spiegel ik mijzelf. Wie zie jij straks? Kijk je mij aan?


De gang is langer dan ik wil, ik loop met ingehouden adem geruisloos naar de deur. Hij staat op een kier, het licht gedimd. Jij bent daar, achter die deur. Mijn hart klopt in mijn keel. Wat als…?


Tergend langzaam open ik de deur en stap aarzelend over mijn eigen drempel. Je staat met je rug naar me toe, je gezicht naar het raam. Hoor je me wel? Ik zie je gereflecteerd in het raam, een glas in je hand. Heel even houd ik stil, ik kijk, naar de contouren van je lichaam nu nog verborgen in je kleding. Een zekere eenzaamheid straalt van je schouders af. Ik stap het schemerlicht in en je ziet mij gereflecteerd in je blikveld. We schrikken als onze ogen elkaar zo indirect ontmoeten. Je draait om. We lachen niet, we kijken. Ik voel een blos op mijn wangen als jouw ogen mijn ogen loslaten en je afdwaalt naar mijn decolleté, zoals altijd aanwezig. Je strekt je hand uit, om mijn taille, en trekt me naar je toe. Het is bizar, zo dicht bij jou, zo vreemd en toch lijk je bekend. Voor je me kust ruik je in mijn nek. "Dag Lizzy", zeg je met je lippen tegen mijn huid. Ik voel dat ook jouw handen trillen, ik voel het kloppen van je hart in je vingertoppen. Ik voel me ongemakkelijk, bevrijd, nerveus, alles tegelijk. Mijn lijf geeft haar weerstand op, als je me nogmaals kust in mijn nek, je lippen laat glijden langs mijn wang, je handen mij tegen je aanhouden. Mijn lijf wordt week als ik je warmte voel, door alles heen. Mijn reserve gebroken, ik sla mijn arm om je nek. Ik kan je nog niet aankijken, maar mijn lippen gaan als vanzelf naar de jouwe. Ik bijt even op je lip, jij likt over de mijne. Nu pas, nu kijken we naar elkaar.


Weg zijn alle woorden in mijn hoofd. Wat ik zeggen wil, vertelt mijn lichaam. De dromen van jouw hart voel ik in je handen, van aarzeling ontdaan en verdwalend over mijn kont, mijn taille, mijn benen. Ik voel je hard worden als je onder de stof van mijn jurk mijn kousen voelt. Je handen zijn dapperder dan jij. Je lijf vertelt me meer dan je lippen zeggen kunnen. We verliezen onszelf, langzaam en zeker. Ik voel me bedwelmd en snak naar adem als je handen mijn borsten vinden, stevig vasthouden en knijpen. Je duwt me, met je handen stevig over mijn borsten, voor je uit, ik wankel achteruit op mijn hakken. Tot ik het bed voel tegen de holte van mijn knieën. Ik zwicht. Jij ook.


Overdonderd door de begeerte die losbarst, onze adem overheerst de oorverdovende stilte tussen ons. Het gaat snel. Alles uit, nu, geen seconde kan ik nog verdragen dat iets mij scheidt van je warme huid. Alles uit, met trillende handen, onze lippen overal, ik wil alles tegelijk, jouw handen zijn overal. Alsof we dronken zijn, in een roes van lust, zijn we in enkele minuten nadat ik binnenkwam, naakt op het koele bed. Buiten adem. Ik kijk naar je. Jij naar mij. Ik streel mijn vingers over je borstkas en raak je tepels aan. Jouw handen strelen mijn gekouste benen. "Kom, kom bij me", zeg je hees. Ik knik, ja, ik kom, bij jou.


Ik ga schrijlings op je zitten. Je legt je handen weer op mijn grote borsten en trekt me naar je toe. Je lippen, tanden, tong over mijn tepels. Je andere hand begraaft zich in het zachte warme vlees van mijn billen. Ik voel je ongeduld, toenemend, tegen mijn naakte dijen. Ik beweeg mijn heupen, rustig, over je groeiende kloppende erectie. Ik ben nat. Je ongeduld beweegt. "Wacht, mijn minnaar, wacht, het onvermijdelijke neemt haar eigen weg". Ik wil je in mij, maar eerst proeven. Mijn handen strelen je buik en ik schuif, met mijn natte kit over je dijbeen, langzaam naar beneden. Ik wil je proeven, je ruiken, mijn tong over je eikel laten gaan, je handen in mijn haar voelen. Je kreunt als ik mijn tong over je schacht laat gaan. Je drukt je heupen naar boven, maar ik laat me nu niet sturen, nog niet. Je smaak, je geur, je stem, je adem, je lijf. Mijn god, ik ben verloren. Verloren in mijn lust, verloren in jouw begeerte.


Weer zeg je "Kom, kom bij me, op me, ik wil jou proeven". Je armen strek je naar me uit, je brengt mijn heupen naar je toe en manoeuvreert me andersom, over je heen, je hoofd tussen mijn dijen. Mijn hand laat je kloppende dansende pik niet los, zelfs niet als ik je natte tong tussen mijn lippen voel, zelfs niet als ik je handen over mijn kont voel strelen, zelfs niet als je mond zich vastzuigt aan mijn klit. Je drinkt me, je drinkt al mijn Lizzy juice als een dorstige in de woestijn, de lome parels van lust stromen als tranen over je wangen. Mijn benen trillen, teveel opwinding, teveel, ik wil niet wachten meer, ik wil jou, in mij. Gaan we te snel? De lange maanden schrijvend wachten vinden wij terug in elkaar.


Ik draai me om, ik lik al mijn eigen juice van je van geiligheid vertrokken gezicht. Je bent ongeduldig nu, horny beyond control, je lijf vertelt het me. Het spelen komt later, straks, morgen, volgende week. Nu willen we elkaar, in elkaar, locked in space without time. Ik wil je geven wat je zoekt. Wat ik zoek. Met je handen leidt je je keiharde erectie naar mijn middelpunt. Mijn handen op je borst, ik laat me zakken, eerst de punt, heel zacht, niet te ver. Ik snak naar adem, ik kijk naar je gezicht, jij kijkt naar waar onze lichamen samenkomen, dan naar mij. Als je mij aankijkt, zie ik verbazing, zie ik verrassing, zie ik verlangen. Je kijkt me aan en duwt jezelf met de heupen omhoog. Je overvalt me, als je ineens heel diep in mij bent.


Ik ben zo heet, zo onbeheerst, dat ik al klaarkom in de eerste paar minuten. Je houdt me vast, als ik val. Ik klem me vast, mijn orgasme zo intens dat ik niet meer zitten kan, niet meer bewegen kan, niet meer ademen kan. Ik laaf mijn lijf aan het jouwe, je slaat je armen om me heen. Je draait ons samen om. Ik sla mijn benen om je heen, ik wil nog dichterbij zijn, jou zo diep in mij dat ik niet meer spreken kan.


Ik voel je gewicht op mij als je beweegt. Rustig, om zelf niet in de afgrond te vallen. Maar het gaat niet, het kan niet, we moeten, onvermijdelijk, naar de bodem van de put. "Neuk me, zo diep en zo hard, laat maar gaan en los, ik ben hier"" fluister ik met mijn lippen tegen je warme wang. Het zweet parelt op je voorhoofd, ik lik het van je af. Dat is het, dat is je teveel.


Je gaat los, je richt je op zodat je heupen nog dichterbij, nog dieper, nog meer….. Met mijn heupen beweeg ik je mee, mijn benen willen je nog dichterbij duwen, ik wil je, ik wil alleen nog maar jou in mij. De wereld is vergaan, de wereld is verdwenen, it is just you and me in dit vreemde universum.


Aan je ritme, aan je hortende ademstoten, aan de spanning van je bilspieren, ik weet het, ik weet dat je komen gaat. Ik wil je zaad in mij. Nu. Later, later gaan we spelen. Maar nu, zeg mijn naam, zeg mijn naam als je in mij komt.


Reactie schrijven

Commentaren: 0