Met de billen bloot

Lust op tafel

Daar lig ik dan: met de billen bloot op mijn eigen tafel. Met een ongelooflijk genoegen neem ik het eerste exemplaar telkens weer in mijn handen. Het is een heel bijzondere reis geweest om het eerste deel van De Lustkronieken tot stand te brengen. Een reis vol van unieke ontmoetingen, indringende vriendschappen, geilheid, herontdekt verlangen en het wegwerken van mijn eigen vooringenomenheid.

En nu is het er: De Lustkronieken. Zwart op wit. Zo fijn dat Uitgeverij Aspekt erin gelooft. En mijn andere heel bijzondere reis- en lustgenoten die mij iedere keer weer wilden inspireren. Ik ben er blij van. Heeeel blij! Dit is mijn eigen contact met de wereld en een nieuwe stap vooruit.

Ik ga het dan ook flink vieren. Met mijzelf. De werklust heb ik vandaag al bevredigd. De eetlust neem ik zo de keuken mee in - en uit, want ik ga flink uitpakken. En mijn levensbron, de wellust, bewaar ik voor straks. Dan neem ik weer het eerste exemplaar in handen. En bij iedere letter die ik lees beleef ik weer de roes van het moment dat ik het schreef. Schaamteloos benut ik de beelden, geluiden en geuren van de bronnen van mijn inspiratie. Als zintuigelijk mens ontstaan zo weer nieuwe "filmpjes" in mijn hoofd. In een nooit-aflatende drang mijn levenslust te vertalen naar concrete uitingen van Lust.
Deel twee is al onderweg, beste lezer. Watch out: Liza is on the loose!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    perry pierik (maandag, 07 juli 2014 14:37)

    Na de klassieke lijn bij aspekt op het gebied van literaire erotica (John Cleland, Octave Mirbau, Charles Deveraux) nu weer een eigentijdse mooie titel!

  • #2

    Pierre Courage (maandag, 01 september 2014 18:03)

    ah mooi, liza, geniet ze nog heel lang en daarna nog heel lang nagenieten en weer opnieuw genieten!!