5e ronde: 11-06-16

Voor de vijfde ronde van de schrijfmarathon was de setting van het verhaal een gegeven: een hotel lobby. Behalve dat BDSM geen onderdeel mocht zijn en het flash-fiction verhaal (met een twist) maar 500 woorden mocht bevatten, waren de schrijvers verder vrij. Moeilijkheid zat weer in de clichés waarin je snel vervalt met zo'n onderwerp. Prachtige verhalen evenwel, ik heb ervan genoten. Ik haalde de vierde plaats, fijn, dank voor het stemmen! Oh, en voor de duidelijkheid: de rode cirkel staat in het verslag van Jeroen! Lees maar:

 

Hotel De Rode Cirkel


Discrete notulist gezocht. Goede verdiensten, meerdaags project.’


‘Ga zitten, ze komt zo,’ zei de receptioniste zonder op te kijken van het hotelregister. Gouden spiegels en een gigantische kroonluchter domineerden de lobby. Eerlijk gezegd deed het hoerig aan, bepaald geen omgeving voor sollicitatiegesprekken. Ik keek schaapachtig in de spiegel of mijn haar goed zat en wachtte.

‘Zo, je bent de nieuwe? Welkom, ik ben Sofia.’  
Ze was intimiderend mooi: felrode lipstick, een strakke donkergrijze rok, een witte blouse die soepel om haar welgevormde borsten viel en rode naaldhakken van minstens 12 centimeter.  Onwillekeurig gleden mijn ogen langs haar leest.
‘Nou, kom je nog?’  
Zenuwachtig schudde ik haar hand: ‘Jeroen, aangenaam.’


Zwijgzaam liepen we naar de andere kant van de lobby. Haar rokje zat zo strak dat de rondingen van haar billen beurtelings vochten om bewegingsruimte. Ik voelde een ongemakkelijke erectie opkomen.  ‘Smurfenbrij. Stoeptegels. Solliciteren. Focus!’ Mijn mantra hielp, voor even.


Achter een enorm kamerscherm nam ze bevallig plaats op een roodleren bank waarop allerlei papieren lagen. Ik wachtte op haar instructies.

‘Je cv en looks bevallen me, Jeroen. Begin maar met het maken van het eerste verslag. Die verslagen zijn erg belangrijk, ze horen bij de opnames die ik maak van mijn gesprekspartners.’
Ze wees daarbij naar een grote ficus. Tot mijn verbazing zag ik daarachter een camera opgesteld.
‘Er wordt niet veel gesproken. Je beschrijft de gebeurtenissen en gebruikt geen namen, alleen ‘Mr1’ en voor mij ‘S’.  Als de eerste binnenkomt ga je uit het zicht achter de plant zitten.  Wat er ook gebeurt, je zegt geen woord, begrepen?’
Ze gaf me een notitieblok en een pen.
‘Klaar?’
Ik begreep dat ik ter plekke was aangenomen en knikte braaf.

Een gezette man verscheen met een verwachtingsvol gezicht van achter het kamerscherm. Zoals afgesproken trok ik me discreet terug, nog onwetend van de absurditeit van de komende momenten.

‘S. duwt Mr1 in stoel, zet naaldhak op zijn kruis. Mr1 streelt been en likt knie van S.  S. knielt (knap met zo’n rokje, bedacht ik, kijkend naar haar perfecte achterwerk) en opent gulp Mr1.  
S. zuigt lid krachtig (ik aarzelde even, maar ‘lid’ leek me neutraal genoeg).
Rode cirkel van lipstick om lid.
Mr1 kreunt en stoot omhoog. S. neemt lid diep in keel.
Mr1 wordt rood en hijgt.
S. stopt, geeft document, Mr1 tekent en geeft geld.
S. deepthroat.  Lid  beweegt zichtbaar in keel van S!
Mr1 rochelt, schokt, in ademnood, S. doet iets met tong.
Mr1 steunt: Alles voor jou! Alles zeg ik!
Climax over gezicht S!
S. likt klodders sperma op.
Mr1 kucht, valt flauw. S. controleert halsslagader. ’


Sofia veegde haar lippen af en streek haar rokje glad.
‘Kom maar Jeroen! Heb je alles?’
Bleekjes kwam ik tevoorschijn.
‘De huisdienst fatsoeneert hem wel. Geen zorgen hoor, ze tekenen allemaal voor hun wens. Type het maar snel uit, dan kan het mee met de factuur. Ik ga alvast de volgende halen.’
Terwijl ik zat te typen begreep ik ineens de opdruk op de klaargelegde envelop:  Hotel de Rode Cirkel’.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Liza Daen (zaterdag, 11 juni 2016 14:31)

  Enkele commentaren van de EWA website (waarvoor DANK!)

  Leuk! En een pakkende titel. Goed verhaal (Nonna Gaisha)

  Mooi voyeursverhaal. Rode cirkel? (Jor Adam)

  Een heel bizar en surrealistisch verhaal dat getuigd van een levendige fantasie. Erg origineel. (Marc)

  redelijk irrealistisch, toch leuk. Ik wil die baan ook wel, eigenlijk. (Marielle)

  Dit verhaal vind ik origineel, zeker door de objectieve bechrij-vingen van de gebeurtenis. Ook de clou is leuk verzonnen.(Noortje)

  Verhaal leest prima, leuke eindclou (Christy)