2e ronde 2016: 19-03-16

De tweede opdracht voor de erotische schrijfmarathon zaait even wat verwarring: schrijf een masturbatiescene waarin een sexspeeltje wordt gebruikt met het doel klaar te komen, in 100 woorden. Gelden huis -, tuin- en keukendingen ook als sexspeeltje? Dat is niet het geval! Ik heb de speeltjeskist eens opengeslagen en kwam met het onderstaande verhaal. Het heeft mij de vijfde plaats gebracht! Dank daarvoor! Als je alle verrukkelijke scenes nog eens wilt lezen, klik dan hier

De kunst van het weldadig winkelen

 

Ik heb de BenWa balletjes precies bij mijn G-spot aangebracht en trek de panty strak tegen mijn sliploze kruis. Lopend van parkeergarage naar de eerste verdieping, botsen de balletjes mijn straktrekkende kutje naar hoogspanning.
Terwijl ik tussen de rekken met hooggehakte juweeltjes slenter en mijn handen over het gladde leer glijd, voel ik mijn pantykruisje vochtig worden. Op het toilet verlos ik mijzelf van de opgebouwde geilheid.
Ik bespeel mijn klitje met trillende vingers en trek langzaam de balletjes naar buiten.
De schoonmakende werkstudente hoorde vast mijn kermende orgasme – ze bloost als ik naderhand het geil van mijn handen was. 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Je fan (zaterdag, 19 maart 2016 20:51)

    Dan heb je ook 1 stem van mij gekregen, geweldig verhaal :)


    Xxx