Latex

Zoveel mensen zoveel fetisjen. Gelukkig maar, dat houdt het leven een beetje levendig nietwaar? Natuurlijk heb ik er ook een paar, ik ben tenslotte ook maar een vrouwmens.  Geïnspireerd door mooie foto's die ik onlangs op het Net zag passeren, bedacht ik me dat ik me dat ik nog niet eerder over Latex schreef.

HeleHogeHakken, Korset, Spanking, Fellatio en Analiteiten zijn nu wel bekend voor degenen die mij vaker hebben gelezen, dus daar ga ik het nu niet over hebben. Ik zou u anders nog gaan vervelen. 

Ik constateerde onlangs een nieuwe fetisj. Nu ja, een fetisj is wellicht een groot woord, dat zou betekenen dat ik niet zonder kan. Ik kan beter zeggen dat ik een aangename liefde ontwikkel. Voor Latex in dit geval.

Bijna een jaar geleden kocht ik een Latex kokerrok voor mijn optredens buitenshuis.  Dat kunt u zien op de foto op mijn home-page. Aangezien ik meestal geen ondergoedje draag, was dat een heel bijzondere en heerlijke ervaring, zo op den blote billen. De geur, de kleur, de textuur…yes! Dus tja, dat smaakte toch naar meer. Handschoenen, broekje, kousen en aanverwanten: ik heb het allemaal uitgeprobeerd. Hmmmm! Met een speciale spray maak je het oogstrelend glanzend. Aan de binnenkant is het gewoon au naturel. Het voelt niet als een tweede huid, maar wel als een omarmende laag om je heen. Latex is echt anders dan leer en rubber waarmee ik niet zo heel veel heb. Latex hecht zich aan je huid, alsof het zich vastzuigt. En door dat glimmende laagje, is het werkelijk verrukkelijk je handen daarover heen te laten glijden. 

 

Kennelijk houd ik van strakke zaken: strakke rokjes, korset, shibari, een knellende bh….en nu voeg ik dus Latex definitief toe aan dat rijtje. Hoe strakker hoe beter. Ingesnoerd, omarmd, vastgekneld, beperkt…geef het een naam. Het benadrukt, voor mij, mijn tegenstribbelende vrouwelijkheid die daardoor juist extra aanwezig lijkt te zijn.  Mooi hoor, zoals de natuur dat weer regelt. Op de een of andere manier vind ik iedere keer weer in de beperking de schoonheid, als metafoor voor het echte leven en uitgedrukt in Lust. 

Oké, toegegeven, met Latex zijn er ook kleine nadelen. Hoewel het alles strak op zijn plaats houdt, wat niet verkeerd is met de toenemende zwaartekracht die zich laat gelden op het vrouwenlichaam, is ook ieder hobbeltje en bobbeltje zichtbaar. En wee de gebeente als je je niet goed geschoren hebt en een verdwaalde haar tussen huid en Latex gekneld zit. Maar deze euvels negeer ik hardnekkig. Ze wegen niet op tegen de voordelen en het verrukkelijke gevoel zo omvat te zijn.  

Het aandoen van Latex kledingstukken vereist een zekere ontspanning, geduld en oefening. Er zijn dames en heren die zich insmeren met babyolie heb ik gehoord, om het glijdend kleden te vergemakkelijken. Maar dat is, zoals de instructies lezen, niet goed voor de Latex. Stroef dan maar. Dat is best een uitdaging, want ik wil het natuurlijk zo strak mogelijk. Dat is met ‘gewone’ stof al geen kinnesinne, maar met Latex is het echt handig als Lustgenoot een handje helpt.  Als ik het alleen moet doen, ben ik zwoegend veel te lang bezig, dat is nog inspannender dat alleen een korset aankrijgen. Bovendien…uiteraard…is het voor mij al zeer opwindend als zijn vaardige en doelgerichte handen de opgekrulde stukken uitrollen en en passant wat strelingen van de lichaamsdelen meeneemt. Brrrrr. 


Eenmaal gekleed en glimmend gespuitbust is de aanblik bijzonder prettig voor het oog. Ooit een latexvoetje in een HeleHogeLakHak gezien? Zie het plaatje, dat is toch zinnenstrelend en zeer esthetisch verantwoord?  Het uitkleden is minder elegant; je stroopt het als het ware van je lichaam af en de Latex krult binnenstebuiten om en mee. In geval van mijn rokje, blijft er dan een ongedefinieerde alien achter, in geval van bijvoorbeeld handschoenen ziet het helemaal vreemd uit. Gelukkig zie ik dat meestal pas uren later, want u begrijpt wel dat Latex ook andersoortige zeer aangename Lustige activiteiten oproept die zich niet zo mengen met huishoudelijke aangelegenheden. 

Enniewee, Latex dus. Nieuw en aan te bevelen heerlijk speelgoed. 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Je Fan (zondag, 02 augustus 2015 13:36)

  Heerlijk om te zien inderdaad als een dame latex draagt mmmm

  Xxx

 • #2

  Rolf van der Leest (maandag, 03 augustus 2015 13:20)

  Liza Daen,

  Je zinnelijke gedachten over latex glanzen ons lezers tegemoet en zijn allerminst stroef weergegeven. Als ik er geen voorstander van was, werd ik het nu.

  Groet, Rolf van der Leest

 • #3

  Cleeo (donderdag, 06 augustus 2015 09:53)

  Tja, kleren maken de man, maar verheffen de vrouw....