Buttplug

Dit wordt zonder meer een zeer plastische blog. Ik bemerk, bij het erover spreken met anderen en bij het schrijven erover, dat het onderwerp van gesprek heel intiem is. Vreemd eigenlijk, want waarom zou anale seks anders zijn dan vaginale seks?
Maar: zo is het. Vandaag wil ik het in ieder geval eens hebben over de buttplug, een rijzende ster aan het erotisch firmament. Het woord buttplug is niet mijn favoriete woord. Dat heeft alles te maken met het feit dat ik nog steeds geen oplossing vond voor de anale woordendynamiek (zie ook mijn blog over banale analiteiten). Nu vond ik butt al wat aardiger dan aars, maar nog doet het geen recht aan de heerlijkheden die dit wonderlijke lichaamsdeel ons te bieden heeft. Maar niet verder gezeurd over het woord. De buttplug is een zeer interessant speelgoed, dat, naar horen zeggen van een bevriende dame die een speeltjessite beheert, enorm aan populariteit wint. Is het dan iets nieuws? Welnee, het is van alle tijden. Lang voordat de officiële vibrator ten tonele verscheen, zijn dames en heren al sinds mensenheugenis bezig voorwerpen in de openingen van het lichaam toe te voegen en zo de hoogste noden te lenigen of de feestvreugde te verhogen.

 

Ook schrijfster dezes verheugt zich in het bezit van een buttplug. En als dan iets aan mijn speelgoedcollectie wordt toegevoegd, dan maar liever een mooie. Voor mij geen zwarte of roze (en wellicht veel praktischer) plastiek met een vierkant handvat, maar een echte ronde metalen met bling bling kristal. Het esthetisch vormgegeven voorwerp voelde behoorlijk gewichtig en het bevreesde mij enigszins toen ik met trillende handen het zwartfluwelen doosje een jaar geleden openmaakte. Het is een prachtig sieraad, maar heul zwaar. Hoe moest dat? Zou ik niet ter plekke een verzakking krijgen met zo iets in mijn achterste? Het lot wilde, dat ik zonder lustgenoot geraakte in die tijd, zoals de dingen des levens gaan. Wekenlang heb ik met regelmaat het sieraad in handen gehad, het gladde koele metaal ronddraaiend in mijn handen. Het is niet iets dat ik bij de eerste beste date ter sprake breng en zelf had ik toch een drempel te overwinnen, al was ik anaal gezien zeker geen maagd meer. Uiteindelijk heeft de fantasie het gewonnen van de nuchtere realiteit. Ik moest en zou het uitproberen. Zelf experimenteren met een voorwerp van deze gewichtigheid vergt concentratie, doorzettingsvermogen en veel glijmiddel, weet ik nu proefondervindelijk. En inderdaad: het verhoogt absoluut de feestvreugde voor de liefhebbers van de anale festiviteiten. Inmiddels is mijn huidige lustgenoot ook overtuigd van de erotische toepassingen van het speelgoed. Hoezee!

 

De anale opening blijkt zeer sensitief, mits op de juiste wijze benaderd. De gladheid van het voorwerp is één ding, het is vooral het gevoel van "gevuld" zijn dat het zo speciaal maakt. De vorm van de plug maakt dat uiterst gevoelige zenuwen constant gestimuleerd blijven. Vooral bij het in- en uit bewegen, maakt het iets los in zowel de ontvangster als de toepassende en kijkende gever. Om nog maar niet te spreken van de erotische aanblik die het prachtige sieraad biedt bij het op handen en voeten voor iemand uit kruipen. Het blijkt ook dat, uhm, "normale" penetratie aan de voorzijde tezamen met de buttplug aan de achterzijde een geheel nieuwe dimensie geeft voor beide lustgenoten. Voor de één is het absoluut stimulerend om het te voelen door de dunne inwendige wandjes heen. Door de vorm en zwaarte masseert de buttplug ook de penetrerende lustgenoot intens. Voor de ander, jawel, ik in dit geval, bestaat het grote genot uit de totale gevuldheid die het geeft, de absolute must het lichaam te ontspannen, en door de bewegingen van de lustgenoot een heerlijke constante prikkeling van alle zenuwen in het gehele gebied die tot ongekende hoogte leidt. Zo iets is intens beste lezers, en wordt dan ook gedoseerd toegepast. Je zou er nog verslaafd door raken. Ik sta dus op rantsoen, voor de bijzondere gelegenheden so to speak.

 

Hoe dan ook, na deze intieme onthullingen kan ik het van harte aanbevelen. Het is ook niet zo dat ik de volgende dag niet meer kan zitten of lopen, zoals een vriendin van mij vreest. Ergo, ik huppel daarna de wereld door van de energie die zo een intense lustige beleving oplevert. Ik blijf me verbazen, hoe eindeloos leuk de speeltuin is die de natuur ons heeft gegeven.


 

Reactie schrijven

Commentaren: 0